香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

拖肥隊長

Fuko~ 發表於 2018-5-11 15:57
中場要活力...跑唔郁的話同舒拉冇分別...

咁又唔係絕對O既師兄....中場中路係一個相對較特殊O既位置.....活力有當然好...但又唔代表一定要四圍走同.....反而最重要係位置感同埋O係適當時候現身同搶到個點去連繫攻防

好似派路...沙維......當然佢地偏向進攻型.....防守型O既可能好似巴塞沙治奧,馬迪.....最重要係閱讀球賽能力.....我相信耶耶托尼呢方面較我地宜家隊中所有防中都強. ....而且佢型夠........我覺得真係會適合我地用........ ( 舒拉達連更加唔好同人比)
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

柏寧頓簽3年約...個會又做d on9野。上季打過幾場英超都唔掂,落到英冠都冇擔到大旗。都成23歲仔,如果佢份約唔貴就話je...好心就俾佢出去闖下!我地下季都唔會有位俾佢踢,咪又係借出去。
回復 支持 反對

拖肥球星

中堅位我地已冇咩人,我估炸蛋威以後都唔使見,而家只有積隊長,堅尼,摩尼斯,所以留住啲後備
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

24cheung 發表於 2018-5-12 09:52
中堅位我地已冇咩人,我估炸蛋威以後都唔使見,而家只有積隊長,堅尼,摩尼斯,所以留住啲後備 ...

仲有賀基治同埋柏寧頓都係打右中堅。更何況你多數會買多個中堅,同埋青訓隊可能會升gibson上黎。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Moshiri 收購球會另一董事 Jon Wood 8.9 % 的股份 , 到時 Moshiri 會增持接近六成愛華頓控制權
回復 支持 反對

拖肥球星

今晚有得睇besic, 米堡對維拉升班賽,聽講佢踢得唔錯
回復 支持 反對

拖肥主席

Fuko~ 發表於 2018-5-10 20:52
Wayne Rooney looks set to play his last game in the Premier League this Sunday – with a £12m move  ...

X2

當初簽佢返黎, 應該諗住至少俾佢踢兩季, 用經驗LEAD住班細既踢波, 盡力幫隊波爭返個杯仔

有機會退埋休留低做STAFF

點知今季淪為一個笑話, 乜都爭唔到之餘踢到毫無隊型

我估佢自己都踢到意興闌珊
“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對