香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: evertonfan1986
打印 上一主題 下一主題

Crystal Palace vs Everton

1萬

拖肥球星

彈地 發表於 2017-1-22 01:03
Joel 估唔到條友仔愈踢愈好、符符轆轆變成現在一夫當關

個陣初黎報到,諗著侯活走個陣先上,咪9HEA下LO。
點知侯活走左之後,又唔係即刻踢得好,馬仔又走埋。最後又黎多個堡堡,迫著迫著先踢得好。
尤其佢個位都未穩,所以話有競爭幾緊要。
BARKLEY都係GA咋,而家DAVIES仔踢得禁好,創話力隨時高佢幾班,你估佢唔驚咩?
回復 支持 反對

拖肥正選

evertonfan1986 發表於 2017-1-22 01:06
其實 tom davis 打攻中好過啦, 打防中3場正選都有2球助攻, 到時GUEYE 配 C奶, 加佢, 中場唔會輸  ...

GUEYE + C 奶創造力太低了...
回復 支持 反對

拖肥正選

CREDIT: Ian Walton/Getty Images Sport
正啊呢張相!!
回復 支持 反對

拖肥球星

大家有冇發現好似只要Holgate打足全場,愛隊都冇輸過
回復 支持 反對

拖肥隊長

coyb 發表於 2017-1-22 01:11
GUEYE + C 奶創造力太低了...

Tom davis好似ARTETA,係後面分波個種
回復 支持 反對

拖肥隊長

Koeman explained that he left Schneiderlin out of his starting lineup because he felt to include him would have been unfair on the players who walloped Manchester City 4-0 last week.

順開, 原班人馬出場都唔奇, 防中有排爭
回復 支持 反對

拖肥球星

tezsonee 發表於 2017-1-22 10:35
Tom davis好似ARTETA,係後面分波個種

davies我覺得唔係分波個類, 跑上跑落BOX TO BOX, 打機動體能速度比直線就岩佢個瓣, 分波組織都係交比BARRY或者舒拉

期待BESIC復出, 條中場中再增加競爭力, 我再唔想睇到HEA踢.......如果可以WINTER入多個前鋒就更加好.

而家人腳3421係唔係真係岩我地打仲言之尚早, 打多3-4幾場先定案都唔遲.

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2017-1-22 13:21
davies我覺得唔係分波個類, 跑上跑落BOX TO BOX, 打機動體能速度比直線就岩佢個瓣, 分波組織都係交比BARR ...

球隊嚟緊有成個星期休息回氣 , 下場繼續作客史篤城踼夜波
回復 支持 反對

拖肥球星

evertonfan1986 發表於 2017-1-22 12:23
Koeman explained that he left Schneiderlin out of his starting lineup because he felt to include him ...

舒拉REPLACE BARRY都係遲早, 明顯佢下半場出黎條中場快左, DELAY同壓迫更加確實, 始終後生當打係唔同.  唯一舒拉既傳送能力冇BARRY強

舒拉如無意外係入岩貨, 雖然後備2場但係睇落去相信非常快適應球隊同隊友, 盡量快D操起佢就掂

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2017-1-22 13:26
舒拉REPLACE BARRY都係遲早, 明顯佢下半場出黎條中場快左, DELAY同壓迫更加確實, 始終後生當打係唔同.   ...

中堅( 積隊長傳就快走 ) , 左翼要買人
回復 支持 反對