請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
查看: 7042|回復: 29

Tottenham Hotspur vs Everton - 8th Mar, 2022 - 04:00

拖肥球星

和波都收貨了。
絕對不能讓對手雙殺愛華頓。
回復

拖肥隊長

熱刺唔係咁穩定.....只不過我地作客特別差....今場一定要高度集中......
熱刺個古度錫斯基好似幾溶入到隊波.....熱刺隊波本身唔太靠中場中路組織.....今場如果我地能夠O係中場中路搶得贏,可以截斷孫興敏同古度錫斯基O既輸送.....咁熱刺就減一半威力.....

題外話︰
米高高倫上場傷左...有無人知佢傷幾耐?上場只不過對第五級別聯賽.....咁都傷....啲比賽狀態真係差。
上場大家都無出POST,唐辛, 哥頓, 莊祖堅尼, 柏特臣,米高堅尼啲狀態我會比佢地唔合格。柏特臣對住咁弱對手連一對一爆都無;唐辛直頭好似揹住廿磅死磅咁....走唔起。哥頓成日想一對一爆....但啲動作多餘而且無效...下下比人捉到路.....大佬人地業餘波黎喎....班友係咪真係要檢討下自己呢?我真係下半場見李7 落場至見到佢識得用球場空位去拉散對方班防線,呢啲先至係卡士。對住咁低級對手......踢到好似鬥業餘咁.....朗當入果兩球真係得啖笑.....第一球果下窄位.....正常會入?第二球頭搥呢啲擺明係大蝦細。只能叫好彩啦....主場對隊咁弱.....下一輪八強又算好彩啦...作客對水晶宮.....算係最理想隊手啦......如果再進一級就好大機會要鬥利記, 曼城, 車仔.....
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

愛華戰士 發表於 2022-3-7 15:56
熱刺唔係咁穩定.....只不過我地作客特別差....今場一定要高度集中......
熱刺個古度錫斯基好似幾溶入到隊波 ...

Vitalii Mykolenko is expected to be fit for the visit to north London despite a dead leg sustained when captaining Everton against Boreham Wood.

Lampard is staying “as close to Vitalii as I can, so he feels my support”, amid the Russian invasion of the player’s Ukrainian homeland, and has detected similar backing from Mykolenko’s colleagues.

“The way they have rallied around Vitalii has been great,” added Lampard, “I have been really impressed with the attitude and humility and work ethic of the squad.

“A situation like this brings different qualities and it is great to see humans interacting and supporting someone who is having a tough time.”

In a solely sporting context, Mykolenko’s inclusion in the party for Spurs would qualify as an additional boost, with Dominic Calvert-Lewin also in contention to feature.

Ben Godfrey is closing on a comeback, even if next week comes too soon, and Demarai Gray will be back in the equation before long.

好似係出得到,但會唔會俾佢落場就後話。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

禁講,呢季隊波大部分人個狀態信心同球隊士氣都好差。但嬴波點都對球員球隊士氣有幫助。
希望班球員作客都可以拎返對曼城的信心出黎,拎到分,下場返主場再拎3分。
回復 支持 反對

拖肥球星

本來都唔想睇呢場波但04:18扎醒咗, 望一望輸緊二比零,
一睇首球own goal 又系堅尼, 當堂火都嚟埋起身睇吓搞乜嘢
第二球波碧福特應該救到, 落地太慢但之後佢都救咗一球單刀及面對面的勁射⋯⋯
第三球又關堅尼事中間完全唔頂個波又有2號包越位!一句說話黑嘅球員你就雪藏下先否則的話一定出事
回復 支持 反對

拖肥球星

下半場啱啱開波輸到四比零大屠殺
回復 支持 反對

拖肥隊長

抄咗米高堅尼啦!出班夫韋特好過!兩個中堅都唔掂!everton今年好大机會降班,唉!仲有六隊强隊未打!見佢出433就知輸硬!!應該好似打曼城個場咁,打4231,呢個陣係呢刻應係最好,啊倫,杜古希係中堅前面做屏障,等米高堅尼廢柴有人幫吓伛,雲迪比前D加兩翼,係比較好D嘅陣,減少失球羅得一分得一分,唔係就好大机降班了!
回復 支持 反對

拖肥隊長

係五比零了!
回復 支持 反對

拖肥隊長

出433錯!!
回復

拖肥隊長

5粒…………屌!!
回復