香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
查看: 37008|回復: 99
打印 上一主題 下一主題

EPL 2015-2016 28-9-2015 monday night football West Brom ( away )

1萬

拖肥球星

樓主
有五日半的時間休息, 應該回到氣, 西布朗的主場我們應不怕, win 1-2
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊微博 騰訊朋友騰訊朋友
收藏收藏
回復

拖肥隊長

Antony Evans

evertonarteta10 發表於 2015-9-30 19:57
就好似如果我地有一隻翼有米拉既入球+O8防守+DEL BOY傳送+M7團隊意識+LENNON速度+派拿腳法....

咦...... ...

翼個d每個人都有少少其他人個d能力

前鋒個3個真係直頭冇
值得留意青年軍:
Antony Evans (AMC/AMR)
Liam Walsh (MC)
Alex Denny (MC/DMC)
Ellis Simms (FW)
回復 支持 反對

拖肥球星

B-Lai 發表於 2015-9-29 10:02
如果我地有個前鋒有齊LUKAKU嘅力量, NAISMITH嘅智慧同KONE嘅技術就正
而家偏偏一人一樣 ...

就好似如果我地有一隻翼有米拉既入球+O8防守+DEL BOY傳送+M7團隊意識+LENNON速度+派拿腳法....

咦......我好似講緊某烏克蘭翼鋒咁既

我地D翼又係, 個個精1-2味, 唔夠全面

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥隊長

wahton 發表於 2015-9-30 17:07
印象中有一季佢對西布朗入左波都拒絕慶祝

今次入完反勝一球, 難掩激動了  ...

難得西布朗球迷都理解佢入反勝一球個種激動
值得留意青年軍:
回復 支持 反對

拖肥主席

evertonarteta10 發表於 2015-9-30 01:04
盧生係球迷既印象還是不錯, 被調離場佢都好識做向西布朗球迷致謝, 而且仲有大部份西布朗球迷為佢鼓掌, 唔錯 ...

印象中有一季佢對西布朗入左波都拒絕慶祝

今次入完反勝一球, 難掩激動了
“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對

拖肥領隊

B-Lai 發表於 2015-9-29 18:16
有番第一季d調動水準

收起布朗寧個調動做得好
回復 支持 反對

拖肥領隊

Forever_Fan 發表於 2015-9-29 15:44
左閘我地真係唔怕無人接班,如果garbutt接到班,可唔可以改造galloway打左右閘都得呢?希拔下季退落來, ...

如果布朗寧踢得出色(SO FAR踢左兩場合格啦,好出色又未講得住)
可能會慢慢比佢做第一副選
不過有個巴西仔黎試腳
睇黎右閘後備位人選大把可能性
回復 支持 反對

拖肥隊長

evertonarteta10 發表於 2015-9-30 02:05
盧生而家仲未識幫自己揾空位同擺脫對方後衛緊纏, 所以佢仍然好依賴2邊出波同打反擊時既空檔去製造入球

...

KEYPASS少但係我地聯賽入11球, 11球都係助攻得黎
值得留意青年軍:
回復 支持 反對

拖肥球星

tezsonee 發表於 2015-9-29 20:22
Lukaku都係要有人出波畀佢就有表現

邊線出波真係我地一個殺著,上季臨尾都係靠2邊做攻勢入波,但排陣重係鐘 ...

盧生而家仲未識幫自己揾空位同擺脫對方後衛緊纏, 所以佢仍然好依賴2邊出波同打反擊時既空檔去製造入球

我頭先睇BARCLAYS PREMIER LEAGUE OFFICE, 助攻頭26位有4個係愛記: BARKLEY 3, 盧生 KONE DEL BOY各2, 比曼城少1個

打完7場:

POSSESSION第10: 50.6%
PASS SUCCESS第6: 82.0%
9個OPEN PLAY入波, 2個反擊
但係KEY PASS差到得51個, 平均一場得8個唔到

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥球星

盧生係球迷既印象還是不錯, 被調離場佢都好識做向西布朗球迷致謝, 而且仲有大部份西布朗球迷為佢鼓掌, 唔錯

回復 支持 反對