香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: barker
打印 上一主題 下一主題

明晚英超早場 vs 車路士 ( 主場 )

1萬

拖肥球星

witzz 發表於 2019-12-6 21:17
都唔一定既,相對曼聯阿仙奴,我地內部管理層應該無咁多問題。再加上伊朗佬應承科水俾佢買人既話,都唔係一 ...

望係咁望,肥普肥賓同老莫我都接受到,也認為佢地都有能力幫助愛隊進步,其實肥賓真係有機會的,佢早前係內地接受訪問話佢想回英超執教,而佢舊時曾接受另一個訪問話佢基於職業道德係唔會係賽季中間跳槽,現時兩個要求都符合了,中超賽季剛完,有誠意的話我相信一定有機會。老莫我係想佢熱血回歸的,但如果自己充滿熱情回歸返來球迷的反應竟然係主場的噓聲,我覺得我係佢一定很難受,不如不回來更好,在其他球隊拿到好成績,甚至冠軍,讓今日反對佢的球迷和班主後悔莫及。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2019-12-6 21:37
望係咁望,肥普肥賓同老莫我都接受到,也認為佢地都有能力幫助愛隊進步,其實肥賓真係有機會的,佢早前係 ...

而家賠率好混亂
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

有報導話肥普拒絕了

Mauricio Pochettino has reportedly rejected an approach from Everton
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2019-12-6 22:05
而家賠率好混亂

唔係喎,賠率好有序,全日由始至終都係老莫vs Pereira,肥賓和安察洛提賠率有熱返少少,但都好冷,1賠20,暫時阿迪達,Howe都出聲話唔會離開現有球會,肥普有報導話佢拒絕愛華頓,賠率更低到1賠25
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2019-12-6 22:19
唔係喎,賠率好有序,全日由始至終都係老莫vs Pereira,肥賓和安察洛提賠率有熱返少少,但都好冷,1賠20 ...

你睇埋 thesack race.com , 又有個新名字: 基達菲主帥 Jose Bordalas , 他而家 odds 只得 16/1
回復 支持 反對

拖肥球星

barker 發表於 2019-12-6 23:20
你睇埋 thesack race.com , 又有個新名字: 基達菲主帥 Jose Bordalas , 他而家 odds 只得 16/1 ...

上年西甲最佳教練
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

賓尼迪斯係韋斯咸下個領隊的次熱,同大熱也是叮噹馬頭,我地肯定搶得贏韋斯咸,就睇係咪有心去搶
回復 支持 反對

拖肥隊長

你想想以前愛華頓邊有錢?佢係有限金錢下買人!平但好用!大家記得?朗尼?謝菲斯?績k卡?耶古堡?高文?巴克利?巴尼斯?安妮捷比?阿迪達?卡希爾?卡絲利?廸路菲奥?當路雲?廸斯天?派拿?奥仕文?列史葛?全部又平又正!!對強隊和巳經好好!中游隊伍佢贏到,所以第五,第七亦試過第四,算係咁!!唔好唔記得當時球員一好老细就賣走,或球员要求走,好似朗尼,列史葛,或史東斯咁,仲有馬天尼斯,高文仲有用緊老莫球員先咁好,一改動就唔掂,因老莫有個買手好勁!!佢老豆!!幫佢入貨,但没錢,若肯比錢佢,佢一定得!!你話曼聯点解唔得??請大家查查佢太遲接手,轉會窗没時間,焗用原有班底,但費sir,巳用盡了!!若得!!費sir 都唔使叫史高斯復出幫拖果季!!莫耶斯係得架!

Moyes is the best choice in this urgent time!!
回復 支持 反對

拖肥隊長

連費sir都話搵moyes,佢係有料到,只不過佢預唔到肯放大水老細和時机!!看看舊年韋斯咸都可起死回生就知!佢做防守有-套!
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

killersmiling 發表於 2019-12-7 12:56
連費sir都話搵moyes,佢係有料到,只不過佢預唔到肯放大水老細和時机!!看看舊年韋斯咸都可起死回生就知! ...

我明白,之前我都話費sir搵佢教就係最好的名片,問題係老闆和部份球迷唔喜歡佢,講回到主場俾球迷噓情何以堪,加上由於老闆唔信任佢,一有少少失利就唔肯俾時間佢調較球隊,可能完季就炒成condom,我希望一係唔請,請就要放權俾佢,俾多最少一年佢執教,否則無謂過來。
回復 支持 反對