香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: laukarwing
打印 上一主題 下一主題

19/20 EPL 08 Burnley ( Away ) Saturday

1萬

拖肥球星

witzz 發表於 2019-10-7 16:46
唔洗信呢啲報導,尻文俾人炒之前都話老闆撐佢

其實最遲過多呢個星期冇消息就唔炒
跟著就要睇施華落黎個5場造化...除非跟著落黎大翻身,否則呢季尾都可以SAY 88
希望下一手真係識得用而家呢批人...如果有人鍾意老莫,我就鍾情馬仔多D。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Marco Silva at Everton: Lack of goals, set-piece issues, mentally weak - how much pressure is he under?

https://www.skysports.com/footba ... ressure-is-he-under

大家討論GE時候,可以睇埋外國人點評同有咩數據大家冇留意。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2019-10-7 19:20
跟著就要睇施華落黎個5場造化...除非跟著落黎大翻身,否則呢季尾都可以 ...

我希望班主快下決心,上次炒朗奴高文又係拖拖拉拉,拖左成個幾月先炒,炒人呢樣野本來就唔好拖,費事對方無心戀戰hea做,又令球隊成績更難挽救,既然Silva的能力見晒底,趁呢個國際賽期間炒也是好事,對球隊衝擊也低,又可趁呢個時間接觸有興趣的領隊
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2019-10-7 22:39
我希望班主快下決心,上次炒朗奴高文又係拖拖拉拉,拖左成個幾月先炒,炒人呢樣野本來就唔好拖,費事對方 ...

普捷天奴 , 蘇斯克查而家同樣要面對可能被炒的命運
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2019-10-7 23:30
普捷天奴 , 蘇斯克查而家同樣要面對可能被炒的命運

普捷天奴唔會,佢呢幾年係有限資金下做得咁好,董事會才唔會炒佢。而蘇斯克查炒硬架啦,根本唔夠料帶曼聯,佢係領隊方面的履歷亦壓唔住班大帝。
回復 支持 反對

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2019-10-7 19:20
跟著就要睇施華落黎個5場造化...除非跟著落黎大翻身,否則呢季尾都可以 ...

無論老莫定馬仔,都已經冇咩邊幾個球員係佢地教過或者熟悉⋯⋯
如果唔係有啲咩有經驗有料嘅領隊人選嘅話,我真係傾向由一直喺球會入面嘅Unsworth教⋯⋯
真係好想佢教,有熱情、有生氣,仲有班後生兵團一定服佢
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

nsno 發表於 2019-10-8 00:21
無論老莫定馬仔,都已經冇咩邊幾個球員係佢地教過或者熟悉⋯⋯
如果唔係有啲咩有經驗有料嘅領隊人選嘅話 ...

講真,球隊咁的情形,搵到一個有經驗又有料又有名氣的教練肯來並不現實。我地6年換左4個教練,無個教得掂,簡直成為領隊墳墓,邊個會係季中無準備兼且球隊形勢惡劣的情形下過來? 馬仔教比利時好地地又點會肯來? 賓尼迪斯係12月中後期中超完季才有可能離職,否則基於職業道德佢未必肯過來。雲加和摩連奴唔現實啦。安斯禾夫上次替工未能贏得班主信心,表現強差人意,佢好難再次係短時間內得到班主再一次的信任。老莫如果搵標叔叔出手還有機會肯來,講真標叔叔如果唔打人情牌我估佢都未必肯來,因為球會好大機會只係好似大Sam咁俾份短約佢,年半左右的合約是最大可能。雖然老莫時代的球員大多不在了,只有高文,拜恩斯在陣,但老莫熟悉球會地方,歷史,文化,傳統,球迷,加上標叔叔也還在,而且現時不時在電視作為球賽評論家應該對愛華頓現況和問題不會完全陌生,相信能短時間內融入球隊。
回復 支持 反對

拖肥領隊

又一場失望既賽事
我從來好少用比數去話一個領隊
但依家隊波真係連所謂隊型都冇
呢樣真係大鑊
亦都唔係三幾場波可以改變到既野
我會比多幾場MS但明顯地佢個套教我地係唔work
呢樣我自己都跌哂眼鏡
換領隊應該都無可避免問題係季中定季尾
呢班正選你點轉都唔會有d咩新火花即刻見效
反而想睇下之前傳得幾勁上一隊既Gordon有冇機會踢下
新領隊人選都係揀著重地面既首選
如果季尾炒Arteta係好大機會
所以如果未去到降班就季尾先炒
季中炒既都係Rhino接啦
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

90 min : EVERTON Marcel Brands consider to move Ajax manager Erik Ten Hag to replace Marco Silva , 愛隊三大新主帥目標 : Blanc , Erik Ten Hag , Eddie Howe
回復 支持 反對

拖肥球星

阿積士主帥ok,上年帶班後生仔踢歐聯踢得好好
回復 支持 反對