香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
查看: 28181|回復: 61
打印 上一主題 下一主題

EPL 30 客場對找咭數, 3/8號 11.00PM

拖肥正選

樓主
食著個勢, 我估0:1 WIN
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊微博 騰訊朋友騰訊朋友
收藏收藏
回復

拖肥正選

如果我做伊朗佬晨早吊柒施華你作為領隊点樣睇住班細嫁,連班馬仔都管唔掂,可以俾碧福特呢幾個月不斷玩野派膠在關鍵赛事關鍵時刻輸蝦祿波引致球隊失分輸波,你施華居然可以若無其事視若無睹唔當係咩嘢一回事,又唔雪藏佢又唔懲罰佢,繼續俾佢當正選令球隊在未來的賽事又有機會因為碧褔特''玩嘢''而輸波,人哋Joe Hart以前夠係國家隊門將連續兩場派膠即刻俾人家球隊领隊雪藏天皇老無面俾,点會學你施華咁仁慈無能繼續擺個"計時詐彈''在球隊裡面可以隨時引致球隊輸波打擊士氣,除非你默許碧福特咁做,可能你哋兩個一齊收咗外圍假波集團利益打假波,所以咪一路唔雪藏佢囉,如果唔係你施華作為领隊眼見門將呢幾個月經常'輸埋d on9波,任由佢喺度玩嘢你仍然束手無策,我覺得施華在這件事上面好無能,唔適合做愛華頓领隊。如果我做伊朗佬我晨早捉咗施華和Pickford入房照肺,向施華表示既然你作為领隊咁堅持唔雪藏碧褔特場場俾佢打正選,警告Pickford如果佢在未來的赛事再玩嘢,每玩一波扣一次薪金,用扣薪作懲罰起碼起阻嚇作用唔駛等佢咁放肆,肆無忌憚。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Pickford was perhaps fortunate not to be sent off when he dragged Salomon Rondon to the ground in the first half after fumbling a cross from Matt Ritchie. He made amends by saving Ritchie's penalty, but later in the game spilled Miguel Almiron's shot into the path of Ayoze Perez who equalised.

That was Pickford's fourth error leading to a goal this season, more than any other player in the Premier League. Indeed Pickford has made seven errors leading to shots, including goals, which is two more than anyone else in the division this season.

究竟PICKFORD點解會話應該要雪一雪,你睇呢樣就明...一個人犯錯累我地失4球...呢場點計都應該剷呢條友上天花板先...你跟手再插施華下半場唔早D調動同換岩人都未遲
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

leonkit 發表於 2019-3-12 09:33
因為3中堅衰左太多次
同埋佢地企位真係唔知點咁 人多手腳亂
收多個中前場 前邊亦都hold唔到波 後邊又守 ...

同意,唔係我地想插3中堅,而係每次一變陣用3中堅,個個企位走位都亂哂,明明3中堅係想加強防守,反而空位更多,未練好3中堅點打就唔好夾硬用,反而降低左球隊的防守能力
回復 支持 反對

拖肥領隊

leonkit 發表於 2019-3-12 09:33
因為3中堅衰左太多次
收多個中前場 前邊亦都hold唔到波 後邊又守 ...

企位仲有得教既
同埋前邊一定要換個快既隨時打反擊
同中場換個有活力既去搶波
後防5個唔好縮太後
回復 支持 反對

拖肥隊長

James_Beatkit 發表於 2019-3-11 16:41
唔明個個插MS個三中堅
對面炸高波換個頂高大既入黎我唔覺有錯
反而MS應該早少少收李柒同AG

因為3中堅衰左太多次
收多個中前場 前邊亦都hold唔到波 後邊又守唔好
GG
舊名: leon183
回復 支持 反對

拖肥領隊

toffeeweb 發表於 2019-3-11 16:51
其實大家都係愛之深 恨之切姐 明gei
今年作客我覺得表現反而比主場好  主場成績我反而真係唔收貨 ...

我明白既
只係想大家都明白前3隊係明顯好平均又有質素(雙曼同猁)
基本上唔洗諗一季6場波執5-6分算好
我地要做既係收窄同熱/車/阿個距離
我諗呢樣搵邊個教都唔係即刻可以做到既事
所以下季頭10-15場就知MS值唔值得繼續留低
回復 支持 反對

拖肥預備組

James_Beatkit 發表於 2019-3-11 16:41
唔明個個插MS個三中堅

其實大家都係愛之深 恨之切姐 明gei
今年作客我覺得表現反而比主場好  主場成績我反而真係唔收貨
回復 支持 反對

拖肥領隊

唔明個個插MS個三中堅
換禾佬/Lookman同埋Tom仔加返D活力係中場
人地主場好鬥志要讚
我地2-2時都有一個好既機會打沉返對面但李柒自己半單刀控甩腳仲抵鬧
Pickford本身係個D手法唔係好正宗純打反應既龍
點都要雪返幾場先得
今季點都唔會降班但又係咪完全冇機會上第七唔敢講
唔好下下幻想洗幾千萬就一定排前列
隊中既人認真講點都同前6個堆有距離
第一季埋班排中游加埋兩場對猁狗唔係輸球ON9波都叫保持不敗我個人收貨
下下第一季就叫炒領隊不切實際
我點都比多半季MS睇下
回復 支持 反對

拖肥領隊

Fuko~ 發表於 2019-3-10 00:56
下場可唔可以雪下PICKFORD...

輸完比猁狗我已經講話要
比佢有返個鬥心
依家三幾場就黎一場發波瘟真係開始少少頂佢唔順
二場波冇壓力下一定要大大腳清出界
希望下屆U23維珍比到D壓力佢
回復 支持 反對