香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: witzz
打印 上一主題 下一主題

新領隊人選

1萬

拖肥球星

B-Lai 發表於 2016-6-3 14:39
一般荷蘭隊伍打法, 4-5-1單防中

荷蘭偏向4-3-3,好似迪保亞都係打4-3-3,有說高文唔係傳統的荷蘭 4-3-3,係4-3-3 的變種
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2016-6-3 15:12
我都撐要高文不如俾多次機會老莫...

十分同意,高文只有2年track record,老莫係我地球會有11年track record,點睇高文只係 dutch moyes,咁我寧願要正牌莫耶斯.....
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

RONALD KOEMAN is reportedly close to agreeing a £7million-a-year deal to manage Everton.

Everton owner Farhad Moshiri is prepared to hand Koeman a £100m transfer kitty AND an expected £65m from the sale of star striker Romelu Lukaku.

Spending £165m would undoubtedly be attractive to the Dutchman, as would the challenge of getting Everton into the top four.

雲加據聞都係8m一年,高文有7m一年,係英超頭幾位高薪金的教頭,真係值咩.....其他隊見愛華頓咁使錢,轉會預算咁高,夏季重唔mark高個價來賣人咩?
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2016-6-3 16:19
RONALD KOEMAN is reportedly close to agreeing a £7million-a-year deal to manage Everton.

Everton o ...

Moshiri 係要將 EVERTON 脫離 PEOPLE CLUB 的名
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2016-6-3 16:19

and appoint Monchi is football director job
回復 支持 反對

拖肥領隊

要夾硬同當年英超比冇意思
事實證明依家每隊既距離已經比以前收窄左好多
唔肯請番DM其中一個原因係佢冇再係我地度走左之後證明自己幾多
佢應該去德甲/意甲呢D聯賽再去證明自己實力先再番黎
回復 支持 反對

拖肥球星

真係要鳩用啲錢?
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2016-6-3 16:02
荷蘭偏向4-3-3,好似迪保亞都係打4-3-3,有說高文唔係傳統的荷蘭 4-3-3,係4-3-3 的變種 ...

聽講Koeman今季試過用四後衞陣唔掂,然後改用三後衞都成功過一排
同埋佢嘅戰術部署同選人會因應唔同隊而變
如果咁睇佢都幾靈活

不過其實佢係偏防反定係玩控球?
回復 支持 反對

拖肥正選

咁Monch過黎做終總監個情況點?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

nsno 發表於 2016-6-3 18:04
聽講Koeman今季試過用四後衞陣唔掂,然後改用三後衞都成功過一排
同埋佢嘅戰術部署同選人會因應唔同隊而 ...

有一嬑六千五百萬英榜買新兵, yarmolenko 肯定買到喇
回復 支持 反對