香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~
打印 上一主題 下一主題

(朗奴高文再見)下任領隊人選和後遺症

拖肥領隊

Forever_Fan 發表於 2017-11-11 23:15
你話包拗頸無乜所謂,但我覺得作為班主又好,球迷都好,我相信結果比過程重要,降落英冠就萬劫不復,降落 ...

其實DM都接手黑貓成季最後一樣降班
你一定會講佢手牌好弱冇錢買人
但睇得出就算侯城手牌都係差時
Marco Sivla教出黎同佢係有分別得多
回復 支持 反對

拖肥球星

Marco Silva係有料,但佢最大問題係隊隊都教唔長
當然啦搵到佢教我都覺得OK,但都係嗰句,季中挖角好撚仆街
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

nsno 發表於 2017-11-12 11:49
當然啦搵到佢教我都覺得OK,但都係嗰句,季中挖角好撚仆街 ...

其實我都唔鐘意季中先來挖人
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

nsno 發表於 2017-11-12 11:49
當然啦搵到佢教我都覺得OK,但都係嗰句,季中挖角好撚仆街 ...

一年一隊
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

之但係人地一年一隊係有原因ga wo...
奧林比亞高斯,有成差唔多8成勝率,私人理由,一季後走人。
候城半季接手,差d可以護級成功,上手領隊拎13分,佢就拎21分...點睇先?
跟手俾人挖角去屈福特,候城都根本唔想佢走:
A statement from Hull said Silva "will be forever remembered for his efforts to maintain our Premier League status".
It added: "Unfortunately, after considering his future, he has chosen to leave in order to further his career."

同樣降班的黑貓,班FANS憎到DM死...係管理層客氣D覺得自己欠左佢禁...
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-11-12 12:19
一年一隊

太好了。你終於对伦有所改觀
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

if i am honest, i think unsworth should be caretaker for indefinte until a really good manager is available and wants to join us

wolves took their time and they are now top of the championship

we are in no immediate threat of relegation, there's still 2/3rds of the season and the players want to play under unsworth

right now the only people who are interested in us are sam allardyce and sean dyche

there will be some big casualties at some point in the season, no need to do a west ham and make a rush 24 hour appointment

都有D外國球迷認為唔應該禁急搵領隊
回復 支持 反對

拖肥球星

QQ
愛記要的領隊!
首先要解決隊波的問題先啊!唔系教練問題啊!
球員就系甘(冬季買人啦)!俾邊個來教,如果唔系球員度解決。結果都系一樣啦!
不鸣则已!
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

sky bet update : 戴治 7倍 , Marco Silva 落到 10/11
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

http://www.liverpoolecho.co.uk/s ... eally-want-13881697

http://www.liverpoolecho.co.uk/s ... blues-want-13889109

呢兩段新聞都反映暫時多數外國球迷唔認為會降班,唔介意俾安斯禾夫執教多幾場,但好多人認為要搵一個長遠目標的領隊。
除非安斯差到貼地,踢完聖誕連20分都冇,如果唔係我估管理層冇表態就即係想季尾先任命新領隊。
而安斯值唔值得出annoucement話要俾佢教到季尾,呢樣就係觀望中。
雖然我認為最好時機係而家出statement,但踢埋下場先出可能會更好。
我地1月到而家都未試過作客嬴波,下場仲要對榜尾的水晶宮。如果嬴得到,到時先出statement似乎會令更多球迷信服。禁樣過左蜜月期都唔怕又嘈等唔到季尾。
回復 支持 反對