香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2017-8-28 17:07
RK講到出哂口
我估就算最後賣唔出巴克利都應該會再有人買到/借到
後衛反而冇咩聲氣

DC 個週薪達到£185,000,而且隨時借得半季,如果只有半季真係無太大意思
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥隊長

James_Beatkit 發表於 2017-8-28 17:07
RK講到出哂口
我估就算最後賣唔出巴克利都應該會再有人買到/借到
後衛反而冇咩聲氣

咁有信心借到DC? 但佢無提及過對我地有興趣
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Everton and Brighton are battling for the signature of Cardiff City striker Kenneth Zohore, sources close to the player have told ESPN FC.

Zohore, 23, finished last season as Cardiff's top scorer with 12 goals and has flourished since the arrival of Neil Warnock as manager.

英冠射手都殺
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥領隊

Forever_Fan 發表於 2017-8-28 17:12
DC 個週薪達到£185,000,而且隨時借得半季,如果只有半季真係無太大意思

半季好多野可以發生
如果最後一個人都冇再加
呢個陣我覺得真係有機比前到拋得幾遠
因為暫時真係除左肥仔我睇唔到邊個識入波
連組織都有困難
回復 支持 反對

拖肥領隊

愛華寶寶 發表於 2017-8-28 17:24
咁有信心借到DC? 但佢無提及過對我地有興趣

係因為我覺得呢個DEAL係雙贏局面
當然佢唔肯黎係另一回事
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Everton are set to snub Olympiakos' attempts to lure out-of-favour midfielder Kevin Mirallas to Greece this summer.

The winger was dropped for Sunday's visit to Chelsea after manager Ronald Koeman questioned his attitude.

Olympiakos want to snap up Mirallas, who played for the Greek club between 2010 and 2012, on loan.

The Greek giants have held talks with Everton in an attempt to thrash out an agreement in order to force through the move.

But, according to Het Laatste Nieuws, Everton are set to reject their advances and keep the Belgian beyond this summer.

標叔叔係時間做野啦,RK咁對功勛老臣子,既然董事會決定唔賣走,就要幫忙處理好佢同領隊關係,否則米拉最後一屆的世杯就泡湯啦,板凳坐穿的話倒不如賣走當幫忙
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥正選

James_Beatkit 發表於 2017-8-28 15:37
講真馬仔時代既後生球員潛力真係比依家隊中新買既幾個大
卡古>Sandro
石仔同Keane我覺得有得比下
講真馬仔時代既後生球員潛力真係比依家隊中新買既幾個大
卡古>Sandro
石仔同Keane我覺得有得比下
Del boy>lookman
Barkley>卡拉臣

Shouldn't that be  Naismith >>>>>>> 卡拉臣  ?
回復 支持 反對

拖肥隊長

Forever_Fan 發表於 2017-8-28 17:54
Everton and Brighton are battling for the signature of Cardiff City striker Kenneth Zohore, sources  ...

呢個有少少盧卡古影子唔知幾$?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

愛華寶寶 發表於 2017-8-28 18:18
呢個有少少盧卡古影子唔知幾$?

約10m,其實佢地2016年簽回來唔係好貴。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

coyb 發表於 2017-8-28 18:13
Shouldn't that be  Naismith >>>>>>> 卡拉臣  ?

其實既然要買施古臣,就唔好花大價錢買荷蘭尼史返來啦…....買個咁貴的球員返來做後備,慳返筆錢買前鋒和翼重好啦。
回復 支持 反對