香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2016-2017球季

關閉 [複製鏈接]

拖肥領隊

Forever_Fan 發表於 2017-6-20 12:08
有買斷條款都搞咁耐,理論上係最易搞掂的反而遲遲未公佈,一係佢打緊U21要等佢打完愛隊先公佈,一係呢San ...

都係個句
一日未有官方相都唔好咁老定
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-20 14:08
前利物浦名帥羅渣士的威水史可謂令人嘖嘖稱奇,2016年5月強勢登陸蘇超班霸些路迪後,在剛過去周二(2016年 ...

好出奇咩? 輕敵就係禁ga lah? 我地之前都試過唔少輸俾低級別聯賽啦? 禁唔代表佢地水平低英超好多...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2017-6-20 15:40
又未必既
始終要搞清楚一個概念就係卡拉臣同巴克利係唔同類型同踢法既球員
有左卡拉臣其實某程度減輕左巴 ...

呢點我同意,卡拉臣和巴克利係可以共存,互補不足,叫巴克利打足咁多場亦唔現實,係我地隊之前打到巴克利攻中個位其實無乜邊個,米拉拿斯也只是partly打得到,所以卡拉臣來到對巴克利係好事,也可以帶來競爭,但當然前題係巴克利肯續約。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-6-20 14:57
占士麥卡菲交換米高堅尼有無得想 ?

米高堅尼係英格蘭球員,淨咁交換無咁荀啦,加錢換都有機會的
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-20 15:51
米高堅尼係英格蘭球員,淨咁交換無咁荀啦,加錢換都有機會的

如成事真係筍,而家麥卡飛變左肥卡飛,傷到有個大肚腩
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

馬天尼斯當年買入現時 24-year-old Leandro Rodriguez,20 goals in 78 games from River Plate Montevideo,基本證明係失敗收購,雖然所費不多。

At the time of Rodriguez's arrival, Martinez was quoted as telling the BBC: "Leandro is one of those elite, talented youngsters who we like to bring in.

Two years on, Rodriguez has had his loan spell at Belgian side Waasland-Beveren terminated early,  without him playing a single game,外借的時候,佢連一場都未踢過。

In fact, his only senior football over the past two campaigns came during a loan spell at Championship side Brentford, in which he played a mere 120 minutes.

今季基本係另一個希望清走的球員,哪怕免費讓佢轉會,但恐怕佢連英冠都未必可以承擔。

2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-20 18:08
馬天尼斯當年買入現時 24-year-old Leandro Rodriguez,20 goals in 78 games from River Plate Montevideo ...

update : Lukaku agree chelsea 150000 週薪
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-20 14:08
前利物浦名帥羅渣士的威水史可謂令人嘖嘖稱奇,2016年5月強勢登陸蘇超班霸些路迪後,在剛過去周二(2016年 ...

有記者訪問 sandro : u on signing for EVERTON : he say : i don't know anything . i'm Focused on the European championship
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

辛度唔嚟 ?
回復

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-6-21 08:14
辛度唔嚟 ?

我只係睇到佢既無承認,也無否認,只係話集中國家隊而已,過左 U21 比賽之後就會明朗化。
回復 支持 反對