香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2016-2017球季

關閉 [複製鏈接]

拖肥球星

barker 發表於 2017-6-5 12:32
而家傳的前鋒有華D ( 他同 Welsh 叔叔情如父子 ) Andre Gray , 波蘭前鋒 , 中場就傳韋斯咸 Perdo Obiang  ...

全部都唔要.....

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

why ?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

EVERTON 想將盧卡古加錢來換車路士巴舒亞伊 ( teamtalk ) ?
回復 支持 反對

拖肥球星

barker 發表於 2017-6-5 19:07
EVERTON 想將盧卡古加錢來換車路士巴舒亞伊 ( teamtalk ) ?

呢個成事就好喇
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

http://www.liverpoolecho.co.uk/s ... u-consider-13138242
個人想佢留低,我地出年前面打技術流的話,好需要佢。某程度上佢上季打得唔好,係我地冇球員分擔進攻...成日要靠自己食糊。
至於巴塞,我唔覺得佢家下夠料打巴塞,亦唔覺得佢想返去。
回復 支持 反對

拖肥隊長

迪路菲奧踢法擺明係個人主義.....呢類踢法好睇球員本身狀態.....發揮好時可以開山劈石.....發揮唔好會迷失球場
我地呢十幾年都曾經有過唔少呢類天才型球員...但真正發揮到水準O既真係唔多.....以往有雲達美迪
真心要睇佢自己私生活是否檢點同同隊友可唔可以包容得到

同埋球隊一定要做到BALANCE.....如果場場諗住搵佢做一個點去做進攻.....一攻唔成就會成隊一齊衰....只要下屆球隊左右同中路都齊腳....留佢絕非壞事
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

愛華戰士 發表於 2017-6-6 09:39
迪路菲奧踢法擺明係個人主義.....呢類踢法好睇球員本身狀態.....發揮好時可以開山劈石.....發揮唔好會迷 ...

其實個人主義的踢法好多時出現係年輕時被吹捧為天才的球員身上,但通常經過時間的洗煉和挫折,一般都會改變,尤其係一個有經驗領隊的提點下,有機會由個人主義向團體合作改變的,相信呢幾年迪路係唔同的聯賽打滾,也不算一帆風順,跌跌碰碰,反而有機會提升和成熟,我幾睇好佢,但還需要多2年時間左右才會大熟大勇,但一定要係高級數賽事吸取經驗和教訓
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

ROMELU LUKAKU says he has decided which club he wants to go to.

"My agent knows what's going to happen," the 24-year-old told Sky Sports.

"I know what I want to do, and whenever something happens, you guys will know."

His agent Mino Raiola recently confirmed Everton will allow him to leave if they receive the right offer.

"Lukaku had a promise that if certain clubs came this summer that he could leave this summer," Raiola told talkSPORT.

盧生應該走硬~睇下究竟係車仔定曼聯,估計80m應該走唔甩掛,稱得上馬仔留比我地的最大財產
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-6 15:52
ROMELU LUKAKU says he has decided which club he wants to go to.

"My agent knows what's going to hap ...

80M?  太少啦...

I'm tip Man Utd.....

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-6 15:52

"My agent knows what's going to hap ...

史東斯、盧卡古同巴克利,套現接近150M...
我地淨係買過盧卡古,都只不過係30M...
冇理由成100M都重組唔到隊波LU掛?
回復 支持 反對