香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2016-2017球季

關閉 [複製鏈接]

1萬

拖肥球星

They are even prepared to compensate Rooney for the remaining time on his £250,000-a-week deal to get him out of the door.

The striker, 31, would then become a free agent and United will not insist on any clauses restricting him from joining a Premier League rival.
https://www.thesun.co.uk/sport/f ... remier-league-free/

雖然冇咩可能0轉會費...不過,低價過黎的話,換番d週薪或者都計得過,反正佢最多都係踢多三四年,俾佢係度退休都證明我地球隊仲有人情味~佢同巴克利爭波踢,我都想睇下
回復 支持 反對

拖肥球星

太陽報
回復

1萬

拖肥球星

Breaking : Lukaku sign new 5 years deal for EVERTON
回復 支持 反對

拖肥球星

barker 發表於 2017-3-7 19:20
Breaking : Lukaku sign new 5 years deal for EVERTON

做咩唔開心
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

傳愛華頓斟介前利華古遜領隊舒密特 , 以防朗奴高文在夏天離隊
回復 支持 反對

拖肥主席

barker 發表於 2017-3-9 17:13
傳愛華頓斟介前利華古遜領隊舒密特 , 以防朗奴高文在夏天離隊

使錢多但成績同之前差唔多,球隊依家都未確立一個常規陣容,走,好行唔送
Paul Tierney and VAR referee Chris Kavanagh are piece of shits
回復 支持 反對

拖肥隊長

阿仙奴或星散,早前傳過我們對張伯倫有興趣。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

拖肥糖 發表於 2017-3-9 22:53
使錢多但成績同之前差唔多,球隊依家都未確立一個常規陣容,走,好行唔送 ...

呢位舒密特係乜來頭 ?
回復 支持 反對

拖肥隊長

Fuko~ 發表於 2017-3-3 15:40
They are even prepared to compensate Rooney for the remaining time on his £250,000-a-week deal to g ...

佢學下TORRES,趁重有幾年貨仔,回巢減薪,話唔定踢番起,收死番曼聯,攞番D人既尊重,難得高文肯要佢,又有LUKAKU重拍擋
家下畀班曼狗當正過街老鼠有意思咩
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Romelu Lukaku has told Everton he will not sign their latest contract offer but talks will continue, Sky sources understand.

自問我地隊廢波就真係留唔低你...希望皇馬、巴黎同埋拜仁睇得起你,出60M買就夠。
最多今季谷你做神射手,賣貴D。
加埋其他離隊的球員,今個夏天肯定夠哂錢執條防線。前面都唔駛下下就搵你踢...養埋班死懶鬼。
見到隊波D入球數字,第二位已經係入得4球的米拉同高文佢地...真係冇眼睇。即係人地守得掂你盧卡古,就冇左30%入球能力。
然後拎一半錢簽朗尼的話,我真係唔得你死...
回復 支持 反對