ngkk821 發表於 2019-7-12 18:14:29

gueye想走留都無意思,不過一定要領過好價先放人。lookman嘅情況係一樣,報導話萊比錫第一次出價1500當人水魚,已比愛華頓拒絕並講明,一係加錢,一係walk away。

barker 發表於 2019-7-13 03:30:12

BREAKING : EVERTON close to sign Delph from man city for 8M

24cheung 發表於 2019-7-13 09:01:48

barker 發表於 2019-7-13 03:30
BREAKING : EVERTON close to sign Delph from man city for 8M

呢件抵買

barker 發表於 2019-7-13 09:12:46

Delph 的優點同缺點係乜 ?

24cheung 發表於 2019-7-13 09:27:55

barker 發表於 2019-7-13 09:12
Delph 的優點同缺點係乜 ?

萬能老官,可頂防中,中中,左閘

evertonarteta10 發表於 2019-7-13 09:50:49

24cheung 發表於 2019-7-13 09:27
萬能老官,可頂防中,中中,左閘

買返黎做咩.....比牛奶仔打好過

ngkk821 發表於 2019-7-13 10:01:47

利記都有james米拿,我又覺得ok,8M當打英人邊緣國腳,邊度搵

24cheung 發表於 2019-7-13 10:09:41

evertonarteta10 發表於 2019-7-13 09:50

如果諗住肥卡菲,比錫,基爺走其中兩個, 羅賓遜又借走既話,呢件8m英人真係入得過。仲有TD比左幾年機會,有幾多貨賣心中有數啦

Fuko~ 發表於 2019-7-13 11:53:45

evertonarteta10 發表於 2019-7-13 09:50

其實我地隊波換左唔少人之後都好年輕下...
至於牛奶仔黎講,都要佢地把握到機會...DAVIES我地都俾夠機會,但你都見到其實唔係好成功。
球隊仲傻到俾長約佢...

barker 發表於 2019-7-13 12:06:35

Fuko~ 發表於 2019-7-13 11:53
其實我地隊波換左唔少人之後都好年輕下...
至於牛奶仔黎講,都要佢地把握到機會...DAVIES我地都俾夠機會 ...

Delph 優點係乜 ?
頁: 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33
查看完整版本: 愛華頓轉會討論區 2019-2020球季及18/19球季總結