Fuko~ 發表於 2019-7-11 22:31:57

GARBUTT>葉士域治
DOWELL>打比郡
如無意外,應該呢兩個都冇機會再為愛記玻甲...後者若果外借打到識飛就仲有機,前者應該踢成點都好,出年應該都冇新約。

Fuko~ 發表於 2019-7-11 23:39:38

RB Leipzig are interested in signing Everton forward Ademola Lookman on a permanent deal, according to Sky sources.

We are told there has been contact between the clubs.

Lookman scored five goals in 11 games for RB Leipzig during a loan spell in the 2017/18 season.

唔介意佢走,但記得加個BUY BACK CLAUSE或者再賣有BONUS收的條款入去。將來我地有正選翼走,可以買番佢。

Forever_Fan 發表於 2019-7-12 09:59:34

Fuko~ 發表於 2019-7-11 22:31
DOWELL>打比郡
如無意外,應該呢兩個都冇機會再為愛記玻甲...後者若果外借打到識飛就仲有 ...

又外借,真係唔明Dowell連機會都唔俾佢,近幾年愛隊都幾急功近利,培養年輕球員的傳統都喪失埋

24cheung 發表於 2019-7-12 10:07:38

Forever_Fan 發表於 2019-7-12 09:59
又外借,真係唔明Dowell連機會都唔俾佢,近幾年愛隊都幾急功近利,培養年輕球員的傳統都喪失埋 ...

上年借走到英冠都冇表現,咁点可期望喺英超有表現

James_Beatkit 發表於 2019-7-12 11:40:09

Fuko~ 發表於 2019-7-11 22:31
DOWELL>打比郡
如無意外,應該呢兩個都冇機會再為愛記玻甲...後者若果外借打到識飛就仲有 ...

Dowell借去Cocu教既打吡反而仲有少少希望
前者就真係可惜 難得隊入面有個靚仔

James_Beatkit 發表於 2019-7-12 11:41:49

Forever_Fan 發表於 2019-7-12 09:59
又外借,真係唔明Dowell連機會都唔俾佢,近幾年愛隊都幾急功近利,培養年輕球員的傳統都喪失埋 ...

其實你睇就算Davies係度都冇得點出仲要冇進步
咁不如試多一季

barker 發表於 2019-7-12 11:50:26

James_Beatkit 發表於 2019-7-12 11:41
其實你睇就算Davies係度都冇得點出仲要冇進步
咁不如試多一季
breaking from twitter : EVERTON accept RB 萊比錫報價 for lookman and PSG ready bid 30M euro for Gueye :(

jacks66 發表於 2019-7-12 13:32:34

Gueye就預左LA.............反而LOOKMAN 唔知咩價走姐

ginger 發表於 2019-7-12 13:50:15

jacks66 發表於 2019-7-12 13:32
Gueye就預左LA.............反而LOOKMAN 唔知咩價走姐

如果平過上年真係浪費晒

暫時傳的delph同DC,Delph四不像買黎都side氣,覺得效果等同之前的聰明仔。至於DC始終有質素,有經驗,要爭頭四係必需

Jassoo 發表於 2019-7-12 14:14:27

今時今日呀豬呀狗都講緊三四千啦,以Gueye嘅級數,巴黎岀三千仲要係歐元,有D過份喎
頁: 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32
查看完整版本: 愛華頓轉會討論區 2019-2020球季及18/19球季總結