evertonarteta10 發表於 2019-7-8 17:15:59

barker 發表於 2019-7-8 17:13
唔係呀 Fuko 兄 , 而家講到似層層

暫時傳聞前鋒目標係2個: MOISE KEAN同MAXI GOMEZ....

個人比較想MAXI GOMEZ, 我對烏拉圭前鋒都幾有信心, 不過要同華倫西亞爭應該都好難成事

24cheung 發表於 2019-7-8 17:17:33

barker 發表於 2019-7-8 17:13
唔係呀 Fuko 兄 , 而家講到似層層

兩季入4球,唔好化

Fuko~ 發表於 2019-7-8 17:19:30

evertonarteta10 發表於 2019-7-8 17:15
暫時傳聞前鋒目標係2個: MOISE KEAN同MAXI GOMEZ....

個人比較想MAXI GOMEZ, 我對烏拉圭前鋒都幾有信心, ...

韋斯咸出到50M買,買KEAN啦...祖記一定要放人先圍到條數

barker 發表於 2019-7-8 17:22:27

Fuko~ 發表於 2019-7-8 17:19
韋斯咸出到50M買,買KEAN啦...祖記一定要放人先圍到條數

唔通 DC 無優點咩 Fuko 兄 ? :@

Fuko~ 發表於 2019-7-8 21:41:03

barker 發表於 2019-7-8 17:22
唔通 DC 無優點咩 Fuko 兄 ?
呢兩季係西季都係踢得個半季波,夾埋入得5球,呢季仲衰到俾人禁8場波...
你買佢番黎,真係未見其利先見其弊。
再講,老細有心儀球員唔係唔得,隊波你GE,你話買唔係問題,但事前麻煩你同你班員工傾好先啦。
高調買人只會令對家叫高黎買,ON9咩...

barker 發表於 2019-7-8 22:17:51

Fuko~ 發表於 2019-7-8 21:41
呢兩季係西季都係踢得個半季波,夾埋入得5球,呢季仲衰到俾人禁8場波...
你買佢番黎,真係未見其利先見其 ...

daily express 俾你估中左祖記想買伊卡迪 ,Mosie Kean 大有可能走 , 但我地之前報價 30M euro 俾祖記 reject 左喎

barker 發表於 2019-7-8 22:29:57

來自西班牙 RMC 電台講 EVERTON 出 35M Euro 斟介巴塞翼鋒 Malcom

evertonarteta10 發表於 2019-7-9 10:33:35

barker 發表於 2019-7-8 22:17
daily express 俾你估中左祖記想買伊卡迪 ,Mosie Kean 大有可能走 , 但我地之前報價 30M euro 俾祖記 rej ...

掉返轉我想要ICARDI多過MOISE KEAN;P

James_Beatkit 發表於 2019-7-9 11:10:10

DC有既係經驗包括埋打英超既經驗
如果真係要幫隻鴨成長其實佢係一個好既人選
而且30歲仲有2-3年打
加埋馬體會都似唔想留佢價錢點都唔會貴得去邊
咁當然如果要將隊波年輕化就去搵KEAN同ICARDI呢D
但人地有歐洲賽打又會唔會肯過黎呢個係一個幾重要既問題
而且你預呢兩個都起碼40起跳
今年究竟有幾大舊錢買人老細心中有數
但前鋒呢個位就點都一定要買
比起中堅更加要

evertonarteta10 發表於 2019-7-9 16:59:49

James_Beatkit 發表於 2019-7-9 11:10
DC有既係經驗包括埋打英超既經驗
如果真係要幫隻鴨成長其實佢係一個好既人選
而且30歲仲有2-3年打

DC真係唔好, 早幾年當然好OK啦...
頁: 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30
查看完整版本: 愛華頓轉會討論區 2019-2020球季及18/19球季總結