24cheung 發表於 2019-6-28 08:30:04

Fuko~ 發表於 2019-6-27 20:13
應該相反...問題係車仔肯唔肯放人

之前話鐘意在愛華顿生活,但係佢唔會主重要求轉會。咁即係等林伯決定,如果林伯話今季有佢份佢一定留低

24cheung 發表於 2019-6-28 08:32:06

仲有傳車仔要5000萬,呢個價唔使買啦,除非個球員要求走

Fuko~ 發表於 2019-6-28 12:20:47

24cheung 發表於 2019-6-28 08:30
之前話鐘意在愛華顿生活,但係佢唔會主重要求轉會。咁即係等林伯決定,如果林伯話今季有佢份佢一定留低 ...

至少佢係車仔係打第三中堅...佢因爲呢季係我地度打得好先入到國家隊,佢想黎其實好正常。
至於價錢,預左車仔會起價,我覺得40M內都ok...
畢竟你唔係易搵到個好用又夾隊波的中堅...

barker 發表於 2019-6-28 12:46:52

Fuko~ 發表於 2019-6-28 12:20
至少佢係車仔係打第三中堅...佢因爲呢季係我地度打得好先入到國家隊,佢想黎其實好正常。
至於價錢,預左 ...

林伯會肯放 zouma 走 ?

barker 發表於 2019-7-1 00:38:37

今日傳我地同巴塞傾緊想買 malcom :)

24cheung 發表於 2019-7-1 10:47:30

barker 發表於 2019-7-1 00:38
今日傳我地同巴塞傾緊想買 malcom

傳呢件,流左啲,聽下算,唔好咁應真

Forever_Fan 發表於 2019-7-1 11:41:42

成隊1隊有三十四五人,瘀血賣又賣唔走,今季估計都係借走哂佢地,下季free走,要知道下季有9個1隊球員到期

Fuko~ 發表於 2019-7-1 12:14:10

Forever_Fan 發表於 2019-7-1 11:41
成隊1隊有三十四五人,瘀血賣又賣唔走,今季估計都係借走哂佢地,下季free走,要知道下季有9個1隊球員到期 ...

照計就應該唔會GE,點都賣到兩三個...俾D耐性啦。
始終今個轉會窗都唔算熱鬧

Forever_Fan 發表於 2019-7-1 20:15:01

Fuko~ 發表於 2019-7-1 12:14
照計就應該唔會GE,點都賣到兩三個...俾D耐性啦。
始終今個轉會窗都唔算熱鬧 ...

我唔期待有幾多新人來,反希望俾多d機會年輕球員上位,Dowell, Lookman, Besic都可以多些機會,只需係個別位置加強一兩人足矣,但縱觀各英超球隊,大部份球隊都不過30人,我們球隊太冗腫,我希望汰弱留強,儘快清除瘀血,就算平賣都好過free走借走。

Fuko~ 發表於 2019-7-1 20:43:51

Forever_Fan 發表於 2019-7-1 20:15
我唔期待有幾多新人來,反希望俾多d機會年輕球員上位,Dowell, Lookman, Besic都可以多些機會,只需係個 ...

BESIC應該唔會啦...聞說米堡度都打得唔差...佢同麥卡菲應該有班落先係。
DOWELL下半季借出去都打得唔好...LOOKMAN就價岩應該會走...家下球隊買個D,無論係NERES定MALCOM都係巴西人...想整條巴西或者南美鋒線機會好大。
頁: 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24
查看完整版本: 愛華頓轉會討論區 2019-2020球季及18/19球季總結