香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: laukarwing
打印 上一主題 下一主題

2017/18 英超 #38 作客韋斯咸 13/5/2018 22:00

1萬

拖肥球星

米高堅尼...真係笑話黎。睇左成季,終於可以好中肯禁講呢句...
第一同第二球都關佢事,禁鬼大隻,唔係企位企錯就係成日走甩人...
我覺得佢仲衰過家下未上哂力的MORI...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2018-5-13 23:51
老樣子,勤力有餘,創造不足

至少佢入黎都叫有番D波俾前面NIASSE...唔駛佢下下返後幫手做埋波。
之但係佢自己都唔積極攻埋一份,點爭正選呢...
回復 支持 反對

拖肥球星

睇左成季,硬化覺得佢成個人軟乃乃咁
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

witzz 發表於 2018-5-13 23:54
睇左成季,硬化覺得佢成個人軟乃乃咁

中肯,好懷念迪斯天
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥球星

睇完呢場真係覺得大sam抵炒
講到口都臭,三中堅輸硬,佢都要出
換Klaassen出嚟又唔整返兩翼出嚟,Klaassen咁鬼慢,中路大塞車又係發揮唔到佢(當然佢自己信心同適應都有問題)
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

唔該快 D 出 news 話大 Sam 已被炒呀
回復 支持 反對

拖肥隊長

Forever_Fan 發表於 2018-5-13 23:51
老樣子,勤力有餘,創造不足

一樣極差,經常失波,速度慢,俾人話過就過,出卡拉臣我寧願俾多d機會Davies, besic
回復 支持 反對

拖肥預備組

其實今場波可能老莫都知道自己last一場執教韋斯咸, 已經手下留情, 今場波收起門將祖赫特後衛哥連斯等四個正選防守球員(如果唔係韋斯咸後防平時點會有d上半場咁大錯漏中堅踢失俾尼亞斯單刀咁荀既嘢),到中前場放哂後備副選球員出嚟同母會愛華頓比賽,  打算和氣收場雙方握手言和, 點知大Sam領軍如斯不濟咁唔爭氣連人家班副選都要輸3:1!
回復 支持 反對

拖肥隊長

大家心中有數....我地今季踢落去根本係毫無鬥志可言...人地主場收咧.....贏我地我一D都唔覺得驚訝...
阿奴度域玩殘我地班後衛我都係意料之內......條友下半季好FIT....以我地班後防....根本無得防

過往我地隊波比人感覺雖然唔係乜野攻力好強O既球隊....( 面對D 高速球隊我地一般都捱打) ....但至少我地被人推崇O係鬥志同拼勁....輸人不輸陣....上屆能夠大破曼城4蛋......所以好多時對住D 中下游....我地真係都仲猜得下....可以LEAD 住黎踢 ( 當然進攻效率唔高呢幾年都係我地無法改善O既弱點黎)
之但係今屆我地經歷季初一大劫之後.....我唔係想挑毛病....但真係覺得隊波今季踢落無晒鬥心.......連卡希爾季尾都COMMNET 話愛記表現無左個性

畢竟球員都好被動....呢點我都明....如何撥亂反正...係今年暑假球會必需要正視O既問題......今年呢個第八......真係頗丟臉....
大家睇下...今年三隊升班馬都贏到曼聯.....連白禮頓呢D 都可以贏曼聯....和熱刺同曼城.....
我地對住前邊幾隊基本上係全敗.... ( 仲要係無反抗能力果種敗......作為球迷.....當球隊面對D 表面上係競爭對手時.....未開波已經感覺輸繄2-0 .....果種感覺真係好難受)

至於今場用卡拉臣...我覺得係合理O既....畢竟都算係高轉會費黎到.....事實上球會未給予到足夠支援同出場機會比佢....佢根本上仲未適應到英超節奏....

回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

愛華戰士 發表於 2018-5-14 10:53
大家心中有數....我地今季踢落去根本係毫無鬥志可言...人地主場收咧.....贏我地我一D都唔覺得驚訝...
阿奴 ...

一定要大換血
回復 支持 反對