香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~
打印 上一主題 下一主題

2017-2018球季 英超#13 作客對修咸頓 (26/11/2017 09:30pm)

拖肥領隊

樓主
呢場我唔想講D咩
上場14個配得起著件愛華頓波衫既得Kenny, Pickford, Siggy, Vlasic同Lennon
其他9個自己反省下做緊乜踢緊邊隊波
一球咁輸我當你廢
兩球一樣咁輸就垃L圾
仲講話一個係威爾斯隊長一個係英格蘭新中堅
你地第一年踢中堅呀 邊個教你地咁L樣mark人
之前我一直都唔擔心隊波會降班
但如果個心能個態度係同尋晚一樣既話
基本上係死梗 唔好講話希望1月買到d咩人返黎
安斯頭幾場仲肯企下場邊鬧下到尋晚成場坐係度其實都開始唔多對路
呢兩場係安斯最後機會對住呢班友講真我都櫈佢慘

回復 支持 反對

拖肥領隊

沙發
evertonarteta10 發表於 2017-11-27 11:32
JAMES, 我成日都話熱血唔可以當飯食.  有熱血冇戰術一樣係死.

可唔可以唔好再FF打熱血波就可以護級?  唔 ...

兩野樣相輔相成
你有熱血就算冇戰術都可以偷到雞
你有戰術冇心踢一樣死
所以我會好強調你有冇心去踢
冇既要即刻放後備
同時積仔其實已經唔應該再做隊長
佢完全發揮唔到隊長應該有既表現(我講激勵隊波鬧醒隊友)佢冇一樣野做到
回復 支持 反對

拖肥領隊

板凳
evertonarteta10 發表於 2017-11-27 11:26
極度同意, 我完全諗唔到反對你既理由.......................................

點解仲要打雙防中, 點解 ...

Lennon我唔反對
起碼佢勤力仲肯走上走落
反而Mirallas你都係走吧啦
中場我唔明點解Rhino仲要出C9
我寧願你一係用盡D牛奶仔比哂機會佢地出Beni拍Gana
Besic我唯一諗到係佢個人有問題
冇理由踢得中場同後防既後生會連後備都冇(我自己每場都好想出佢)
回復 支持 反對

拖肥領隊

地板
如果Big Dunc做領隊佢分分鐘一腳波ban 9邊個唔想踢既球員
輸第3球個心態真係好差好差
愈諗愈嬲
回復 支持 反對

拖肥領隊

evertonarteta10 發表於 2017-11-27 11:49
唉, 講真, 現今英超, 偷到幾多場呢又.  冇咩高雲地利城, 巴拉福特呢D野架喇.

我只有寄望有領隊識贏波,  ...

我明
但依家人腳上我都要對Rhino公平少少
比多兩場時間佢唔得我唔反對換人
回復 支持 反對

拖肥領隊

evertonarteta10 發表於 2017-11-27 12:14
拿, 講真, 前鋒冇得變, 但係條中場係有得變, 中堅亦都有得變.

如果你話比多2場, 好...睇佢識唔識變唔好 ...

中堅我信冇得變多(Holgate傷,Besic幾個領隊都唔太用,即係得返4/5/6/48)
佢有試過用Feeney但真係幾生下
你話2揀1係咪比佢繼續交下學費好定出4/5/6好
我其實寧願出後生起碼有個種拼勁鬥志
你放心如果個堅尼係"真傷"而Holgate又未好返出得
Besic/Feeney係有機會去頂佢個位
我唔信安斯會蠢到再5+6一齊出
前鋒唔洗諗睇完尋晚場波後
我寧願打假9都唔會用DCL呢個隱形
回復 支持 反對