香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: wahton
打印 上一主題 下一主題

作客李斯特城

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-10-30 16:32
我唔認為挖角silva或戴治會肯來,過來風險大到離晒譜,降左班棧做臭自己個朵,季尾過來就唔奇(如果我地重係 ...

挖就未必會架喇, 不過BARKER咁熱心咪迎合下佢囉

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Everton defender Michael Keane has been hospitalised with a "nasty" infection that has spread up his leg.

The 24-year-old England centre-back missed Sunday's 2-0 defeat at Leicester City. "Michael got a knock; a really bad gash against Sunderland, and it got infected and spread up his leg," Unsworth said at full-time at the King Power Stadium.

"It's been really, really nasty and he's been hospitalised. We got some good news when we got to the ground that there's been a big improvement, so hopefully he can be available for Sunday's game."

Everton play at home on Sunday against Watford with eight points at 18th position on the league table. They look forward to win against The Hornets to climb up the table.

堅尼原來因為感染住院,下星期我覺得未必出得羅
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥領隊

Forever_Fan 發表於 2017-10-30 16:39
Joey Barton has warned Everton not to appoint David Unsworth as permanent manager. "Not Unsworth. Wi ...

都要睇臨場表現
如果表現好而輸波都仲有糊講
踢到RK時一pat屎既贏波都係吊命
回復 支持 反對

拖肥領隊

Forever_Fan 發表於 2017-10-30 16:42
Everton defender Michael Keane has been hospitalised with a "nasty" infection that has spread up his ...

Holgate拍積仔/威廉應該ok既
回復 支持 反對

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2017-10-30 16:51

NO MORE WILLIAMS PLZ.....

反正都係, HOLGATE拍BESIC, 出AW同隊長都係輸, 點解唔出BESIC博下

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2017-10-30 16:51

隊長比威廉斯好,holgate拍隊長好過
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥領隊

evertonarteta10 發表於 2017-10-30 17:02
NO MORE WILLIAMS PLZ.....

反正都係, HOLGATE拍BESIC, 出AW同隊長都係輸, 點解唔出BESIC博下 ...

一定唔會咁樣出
正如我地夠有吹水話不如推巴克利打前啦
但你有幾可會見到有人夠膽?
依家係儘量少做少錯
唔係去試新野既時候
呢個moment唔啱再去試
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2017-10-30 16:50
都要睇臨場表現
如果表現好而輸波都仲有糊講
踢到RK時一pat屎既贏波都係吊命 ...

錯,所有老闆只在乎結果唔在乎過程,我理得你帶隊波踢得幾咁蕩氣迴腸,星光璀璨,贏唔到波羅唔到分就乜都假,寧願你贏得幾樣衰幾無說服力都好,你場場羅到分贏到波你就係好教練好領隊,其他過程係點,老闆無興趣知。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-10-30 17:17
錯,所有老闆只在乎結果唔在乎過程,我理得你帶隊波踢得幾咁蕩氣迴腸,星光璀璨,贏唔到波羅唔到分就乜都 ...

正解...當年標叔叔要既只係前6, 老莫輸曼聯10:0都好, 佢場場贏1:0打熱血波鐵血長城攞第5第6, 就係成功既教頭

而家係MOSHIRI, 唔係話打熱血就夠, 係要成績係要拉近BIG 6搶前4啊, 再加埋而家英超隊有戰術有陣型, 實力接近左好多好多, 有熱血冇效率冇成績, 一樣死.

今時唔同往日......

回復 支持 反對

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2017-10-30 17:14
一定唔會咁樣出
正如我地夠有吹水話不如推巴克利打前啦
但你有幾可會見到有人夠膽?

OK, 咁HOLGATE拍隊長啦, 麻煩BARKER兄今晚打比安斯叫佢下場咁出

回復 支持 反對