香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: wahton
打印 上一主題 下一主題

作客李斯特城

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2017-10-30 15:17
我個人仍然會比安斯, 而我個POINT係安斯要搵到另一個入球方式帶領球隊贏波, 無論13射4中定16射2中, 係我 ...

我不能同意更多
回復 支持 反對

拖肥球星

barker 發表於 2017-10-30 14:44
安斯禾夫未夠班坐正 , 都係今個星期内 Moshiri 盡快公佈新領隊人選把喇 , 他屬意 Marco Silva , 硬向屈福 ...

呢D小道就冇謂講啦.  搵得安斯做看守即係老細對佢有一定程度信任, 到底安斯能否坐正都要睇佢有幾多本事.

11月啦....冇起色安斯應該會教番U23.  總之最終邊個接任唔會咁快公佈.

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥領隊

barker 發表於 2017-10-30 15:10
如果一步一步嚟已到季尾等下季落英冠喇 , 從此萬劫不復 , 我唔想再等喇 , 硬撬戴治或 Marco Silva 喇  ...

你會比戴治/施華幾多時間?
冇成績係咪逐個月換領隊?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2017-10-30 15:28

我會俾下半季時間俾戴治或馬高施華
回復 支持 反對

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2017-10-30 15:28

如果2者之間夾生要(再)挖角, 我揀MARCO SILVA多過戴治, 佢手執屈福特手牌但係打出黎個進攻其實幾有效率, 非常擅長側擊同組織, 合理地斬波而唔係9斬, 我最欣賞係將防中DOUCOURE同CAPOUE合理地融入到組織能力.  可能防守仍然有待改善....

戴治, 入波咪又同我地一樣........

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥領隊

barker 發表於 2017-10-30 15:29
我會俾下半季時間俾戴治或馬高施華

開頭你夠贊成炒RK啦
唔好忘記Rhino係Moshiri有份同意,佢好硬頸架
回復 支持 反對

拖肥領隊

evertonarteta10 發表於 2017-10-30 15:42
如果2者之間夾生要(再)挖角, 我揀MARCO SILVA多過戴治, 佢手執屈福特手牌但係打出黎個進攻其實幾有效率,  ...

Marco Silva係戰術上明顯高一班
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

我唔認為挖角silva或戴治會肯來,過來風險大到離晒譜,降左班棧做臭自己個朵,季尾過來就唔奇(如果我地重係英超),但唔認為季中佢地會過來。
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2017-10-30 15:27
呢D小道就冇謂講啦.  搵得安斯做看守即係老細對佢有一定程度信任, 到底安斯能否坐正都要睇佢有幾多本事.
...

如果重係贏唔到,我覺得安斯禾夫個代領隊坐唔到11月尾
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Joey Barton has warned Everton not to appoint David Unsworth as permanent manager. "Not Unsworth. Will get relegated for 1st time in history if they do."

The two straight losses has taken the air out of the support Unsworth was getting for him to take over permanently.

The Toffees are in a dire run of form and sit in the relegation zone after 10 games, with just two wins, and are bottom of their Europa League group.

再輸多兩場,估計愛迷叫安斯禾夫接任的呼聲就會消失
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對