香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Forever_Fan
打印 上一主題 下一主題

Europa League Group Stage #3 vs Lyon (Home)

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-10-20 09:35
有我地球迷衝入場打里昂門將 , 歐洲足協可能會罰愛隊

罰唔罰都一樣,估計都係罰款,就算罰分又如何,係打3場2負1和的情形下想出線? 可能性也不過係理論上而已
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

你估今日晏的球會有無最新消息?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-10-20 09:41
你估今日晏的球會有無最新消息?

我想炒RK,但董事會做野太"立",Moshiri 隨時又short上腦撐RK,其實根本係國際賽嗰個時間段炒佢就係最好。
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-10-20 09:46
我想炒RK,但董事會做野太"立",Moshiri 隨時又short上腦撐RK,其實根本係國際賽嗰個時間段炒佢就係最好 ...

快炒吧!而家再無人信佢架喇
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-10-20 09:46
我想炒RK,但董事會做野太"立",Moshiri 隨時又short上腦撐RK,其實根本係國際賽嗰個時間段炒佢就係最好 ...

咁先迫 Moshiri 下台 , bill 叔叔重新 takeover 先得
回復 支持 反對

拖肥隊長

想講O既係....睇UEFA 官網數據...今場我地有16次射門5次中 (里昂14射6中)....8次角球 (里昂4),單睇呢D 我又不能話今場輸波我地打得好差.....
但戰果好多時反映一切.....
好多人留言就係唯一感覺好O既就係出左米拉拿斯....進攻上多左一範。

對方有幾球係幾無人MARK 情況下禁區起到腳.....唔輸多幾球係我地好運
至於點輸十二碼同人地前鋒把握到機會呢D 都唔講了.....反正就係失左波.....反正就係防守打得差

今屆到宜家係我第一次感到支持愛華頓會有羞恥感覺的一屆.........真係提款機咁....隊隊對住我地都笑住黎笑住走......真係仆你個街!
無野好講.....朗奴高文一定要OUT!佢唔走....根本無士氣_
回復 支持 反對

拖肥隊長

Forever_Fan 發表於 2017-10-20 09:39
罰唔罰都一樣,估計都係罰款,就算罰分又如何,係打3場2負1和的情形下想出線? 可能性也不過係理論上而已 ...

我地球迷一直以黎都比人非常克制....也不是勝利球迷類.....好多時都係全心全意支持球隊
今日見到呢位球迷咁樣郁手......當然唔係一個好行為....輸波仲輸埋品........但背後反映左真係好多球迷心入面對球隊果種愛之深,責之切的憤怒。---> 亦突顯左今屆呢隊波有幾咁不獲球迷心!

回復 支持 反對

拖肥隊長

後邊輪流派膠,跟住Baines話輪到我未等佢都派一個送RK上路!
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

愛華戰士 發表於 2017-10-20 11:08
想講O既係....睇UEFA 官網數據...今場我地有16次射門5次中 (里昂14射6中)....8次角球 (里昂4),單睇呢D  ...

有米拉的確多左幾瓣波

另外,數據唔代表實際,都要睇人地的攻勢係咪入肉d,我地攻門幾有威脅。

結果代表一切,RK的愛將馬天拿和卡拉臣毫無表現,holgate我唔會怪晒佢,佢本來打開中堅,右閘只係兼任,加上後防本來就係需要經驗的,打右閘kenny應該比佢稱職,但holgate未來係光明的。馬天拿本來能力只係英冠級別,重要佢打幾年都唔打1次的左閘,本來就係等於打少個讓賽,當時已經話唔好簽馬天拿搵個有級數的左腳中堅兼左閘架啦,係RK用人為親之嘛。

借出去的球員來講,我覺得除dowell和browning係有一隊的實力,其他其實未必夠級數,galloway和pennington都有機會最後係英冠發展多於能留在英超。

換新教頭一定要快,聯賽已經就要護級,這個問題很嚴重,而且我隊球員偏得好嚴重,新教頭排陣都有排唸,護級宜早不宜遲,也要執下後防線。另外歐霸基本無乜機會,但聯賽杯重有機會,一定唔可以再比RK帶到聯賽杯,一定要挽救聯賽杯的可能性。
回復 支持 反對

拖肥球星

QQ
星期日對阿仙奴,呢個可能系董事局底線吧!
不鸣则已!
回復 支持 反對