香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

2017-2018球季 英超#8 作客對白禮頓 (15/10/2017 08:30pm)

拖肥球星

黎緊都冇辦法睇波..唉

不過咁多師兄都咁講再加埋般尼同BRIGHTON既成績, 應該都揾唔到支持RK既理由

少左條大躉RK你就唔識排陣部署, 人腳咁好就唔識轉彎.  今季買既所有人絕對唔會係水貨, 而係你RK唔識用

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥球迷

Fuko~ 發表於 2017-10-15 22:30
中間放DOWELL 左邊放 LOOKMAN或者ONKEYKU 右邊VLASIC,前面用鴨鴨。
呢條前線的未來真係唔講得笑。 ...

師兄講得好,未來我地中場線真係大把人用,巴克里、古耶、戴維斯、當維、洛克文,華拉錫、比錫....
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Edward 發表於 2017-10-16 09:43
師兄講得好,未來我地中場線真係大把人用,巴克里、古耶、戴維斯、當維、洛克文,華拉錫、比錫.... ...

巴克里見到愛隊咁的成績都跳船啦,我諗佢想打歐冠的
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

“Sacked in the morning, you’re getting sacked in the morning!” sang the Brighton fans after they went 1-0 up.

Rooney’s late goal will save Koeman that embarrassment but he is the bookies favorite to be the next Premier League manager fired

白禮頓的球迷真係心水清,RK 唔係咁都唔遞信呀嘛
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥隊長

事實係....連7戰0勝0入球0分的水晶宮都可以2-1 贏車路士......我地對住車路士就好似大人蝦細路咁....無得打.....

對住幾隊所謂理應中下游波.....般尼(主場無優勢下輸), 般尼矛夫(主場奇蹟反勝,但都係無優勢), 白禮頓 ( 肉酸地和),可以好肯定講....我地踢出現時全英超其中一段最差O既表現。....唔好計0-3輸熱刺同0-4 輸曼聯........唯一一塊遮醜布叫做1-1 摸和曼城.....

皮球在中場根本完全無組織力去攻門,尋晚高志超上半場完都漏口講左......好似老人家踢波咁....你交我我交你的足球.....真係好X肉酸
# 唯一踢落有HEART 的正選只有VALSIC .....

賀基治我對佢防守力係肯定的,之但係佢傳送非常無譜......尋晚有幾球波根本前面個位係無人或肯定比唔到隊友....但佢仍然放個波上去....。同埋我覺得佢尾段打3中堅時表現較踢右閘為佳

回復 支持 反對

拖肥球星

愛華戰士 發表於 2017-10-16 10:41
事實係....連7戰0勝0入球0分的水晶宮都可以2-1 贏車路士......我地對住車路士就好似大人蝦細路咁....無 ...

最後嗰句千祈唔好俾RK知
如果唔係下場又三中堅
回復 支持 反對

拖肥領隊

evertonarteta10 發表於 2017-10-16 09:42
黎緊都冇辦法睇波..唉

不過咁多師兄都咁講再加埋般尼同BRIGHTON既成績, 應該都揾唔到支持RK既理由

而係佢個性格問題
佢唔會向任何佢唔鍾意既野低頭
佢寧願咁樣比人炒都唔試其他陣同球員就知
呢D人我唔明點解仲有咁多信徒盲撐
回復 支持 反對

拖肥領隊

Forever_Fan 發表於 2017-10-16 09:47
巴克里見到愛隊咁的成績都跳船啦,我諗佢想打歐冠的

依家個勢其實都仲有機會留既
只要RK走既話
回復 支持 反對

拖肥領隊

nsno 發表於 2017-10-16 10:46
如果唔係下場又三中堅

你望都望佢打3中堅
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

nsno 發表於 2017-10-16 10:46
如果唔係下場又三中堅

對里昂用3中堅,咁輸夠456應該炒得,我支持下場用3中堅。

其實現時朗奴高文都迷失埋,由佢買人開始根本就係朝3中堅和3攻中去設計,點知出來效果極差,現時佢根本就好似無plan b,每場都係度試陣兼試人,其實應該係要即炒去挽救球隊頹勢
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對