香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

2017-2018球季 英超#8 作客對白禮頓 (15/10/2017 08:30pm)

拖肥青年軍

睇左半場就熄左電視, 白痴即係白痴, 係吾會變正常, 好似呢到有個傻仔甘, 永遠都係一鳩樣
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

He said “Of course, in this situation that the team is, you need a little bit of luck.

“The first 30 minutes we dominated and the second half, more difficult. It was really difficult to bring them down and they got the goal.

“I’m proud of the players for what we showed after that. We had the belief to get at least one point, and maybe we deserved another two.

“The first goal was defensively sloppy. You need to stay on your feet. You can’t go down easily.

“We lost a little bit of control after one or two mistakes in our ball possession. One way to come out of this difficult situation is working hard. To show the belief and commitment of the players.

“In football, maybe it’s only one point but it is a different picture. We at least deserve one point today.”

唔夠運
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-10-15 23:33
He said “Of course, in this situation that the team is, you need a little bit of luck.

“The first ...

講呢的係咪令他內心好過的 ?
回復 支持 反對

拖肥正選

鳩文鳩陣, 今場唔輸 代表又要忍多佢一排。
回復 支持 反對

拖肥球星

coyb 發表於 2017-10-15 23:45
鳩文鳩陣, 今場唔輸 代表又要忍多佢一排。

過到初一都過唔到十五啦佢
下場歐霸對里昂 跟住聯賽都阿仙奴 準備比人456
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Everton_ 發表於 2017-10-15 23:52
過到初一都過唔到十五啦佢
下場歐霸對里昂 跟住聯賽都阿仙奴 準備比人456 ...

幸好呢兩場都在 goodison park 踼
回復 支持 反對

拖肥球星

下場對里昂
估計高層唔敢呢個時候炒
回復 支持 反對

拖肥青年軍

今日呢1分係朗奴高文的硬頸得到嘅勝利大家下星期要繼續嗌Rk out啦
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

nsno 發表於 2017-10-16 00:01
下場對里昂
估計高層唔敢呢個時候炒

歐霸輸硬,下場一輸等同出局,我唔信咁都唔炒
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

周日英超,愛華頓憑朗尼臨完場射入12碼作客逼和白禮頓1:1,續於下游徘徊,連身為愛華頓球迷的利物浦市長亦發聲質疑領隊朗奴高文的領軍能力,不過高文大無畏表示:「我的足球生涯總是受壓。」

愛華頓今夏大事擴軍,成績令人失望,近2場面對實力不強的般尼和白禮頓僅得1分,現列第16位,仍在護級邊緣徘徊。賽後,利物浦市長Joe Anderson質疑主帥朗奴高文(Ronald Koeman)的能力:「高文(能力)將由戰果判斷,這是另一場面對差勁對手的差勁表現,我想問他麾下有任何球員可改善?」

愛華頓今夏大事擴軍,成績確令人失望,近2場面對實力不強的般尼和白禮頓僅得1分,現列第16位,仍在護級邊緣徘徊。「我的足球生涯總是受壓,就算不是外人給我壓力,我也會給自己壓力。」高文賽後失望表示。 「至少我們拿到1分,這1分也是我們值得擁有,希望球員之後能夠像今日般搏命。」這位一代荷蘭名將現已飽受壓力,下場英超更要主場硬撼阿仙奴,情況不妙,「己隊是表現較佳的一方,但是創造機會能力不足。」

被問到球證疑似漏判基菲爾施古臣12碼時,這位愛華頓主帥補充道:「沒錯,那是12碼,但我們不會埋怨球證。」
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對