香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

2017-18球季 英超 #7 主場對 般尼

拖肥青年軍

今個夏天引援真係慘不忍睹, 有錢反而用不得其所,非常失敗同失望
回復 支持 反對

拖肥隊長

今日威爾斯世杯外出局....又係威廉斯踩屎犯錯比人截甩左輸。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

愛華戰士 發表於 2017-10-10 09:55
今日威爾斯世杯外出局....又係威廉斯踩屎犯錯比人截甩左輸。

完全浪費左呢個國際賽期,如果炒教練有2星期TUNE下隊波,依家如果再無起色,中間先炒重麻煩
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-10-10 10:07
完全浪費左呢個國際賽期,如果炒教練有2星期TUNE下隊波,依家如果再無起色,中間先炒重麻煩 ...

施古臣入球帶領冰島殺入出年世界盃決賽週
回復 支持 反對

拖肥領隊

愛華戰士 發表於 2017-10-10 09:55

我地仲要靠佢幫手派膠趕走鳩痕XD
(雖然我覺得呢球龍門責任大D)
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-10-10 10:18
施古臣入球帶領冰島殺入出年世界盃決賽週

咁我又無話佢係水貨,擺錯位姐

但卡拉臣應該係水貨,拉美利斯應該係U23適應下先,佢重年輕又平,但唔應該係一隊試腳

威廉斯下季都唔知放唔放得走,如果隊長出到搵隊長重穩陣,後防線威廉斯隨時差過青訓個班

舒拉達連應該雪下,如果做到呢幾個調動,下場無理由輸,當然下場再輸,我肯定RK過唔到10月
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

今季阿根廷和荷蘭都入唔到世杯實在搞笑,荷蘭沒落了,荷蘭無論教練和球員現時都係青黃不接
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Ex-Manchester United manager David Moyes has revealed he will wait for the right club to rebuild his reputation as an elite manager.

Moyes said, as reported by the Mirror: 'I've had several attractive offers – one just a few weeks ago – that I gave very careful consideration to.' He added: 'Most of them have been from abroad and while I loved working in Spain at Real Sociedad, I want to make sure that my next job ticks all the right boxes.

'After what happened at Sunderland, I want something that gives me a decent chance to really build something. I did that at Everton.

'I'm only 54. I still feel young and energised. And I am also one of the most experienced Premier League managers out there. 'I think I'm on 499 Premier League games – and there's probably only three or four other managers out there who have got more top-level games than I have.

有心有力有火
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥隊長

James_Beatkit 發表於 2017-10-10 10:26
我地仲要靠佢幫手派膠趕走鳩痕XD
(雖然我覺得呢球龍門責任大D)

睇片我又唔覺龍門太大責任呢....當然威廉斯果下都唔係直接比對手單刀
但對方右路底線傳中.....十二碼附近無後衛補到位....人地空晒撞射....呢D 波都好蝦龍門救...撞正左右兩邊
回復 支持 反對

拖肥領隊

愛華戰士 發表於 2017-10-10 10:59
睇片我又唔覺龍門太大責任呢....當然威廉斯果下都唔係直接比對手單刀
但對方右路底線傳中.....十二碼 ...

人地捕住左佢個位
佢本身已經上年紀
你碌比佢即係玩佢
回復 支持 反對