香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

2017-2018球季 英超#6 主場對般尼茅夫 (23/09/2017 10:00 pm)

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-9-24 01:41
雖然馬仔有kone和艾卡呢2個水貨,但所費不算多,但其他買人其實都幫左愛隊好多,眼光都好好,連臨尾買的 ni ...

KONE同艾卡又唔係話好水貨GE...只係當時我地冇錢,馬仔又要一個信得過的後備前鋒咪益下韋根。
艾卡講真最水都係成日傷,但你當佢係D第三或者第四中堅又唔可以唔好用。
呢兩件同埋尼亞斯本身係馬仔計劃入面就係後備輪換用,只要唔犯大錯,我唔會要求佢太多。
反而又唔好太吹奏尼亞斯,始終都係10M後備,一季入番5-6球先合格。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Michael Keane and Phil Jagielka are doubts for Everton's next two matches through injury after missing the win over Bournemouth.

Keane suffered a cut foot during the midweek win over Sunderland and arrived at Goodison today on crutches.

Everton captain Phil Jagielka has a hamstring complaint and could be out for up to 10 days, according to Ronald Koeman.

隊長和堅尼可能 miss 多2場
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-9-24 01:48
KONE同艾卡又唔係話好水貨GE...只係當時我地冇錢,馬仔又要一個信得過的後備前鋒咪益下韋根。
艾卡講真最 ...

兩場後備入3球啦,一季五六球肯定無問題
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

爆炸拖肥糖 發表於 2017-9-24 01:43
最慘係俾佢碌吓碌吓赢返兩場,
俾d 無知婦孺仲以為佢有料到

呢個咪就係我今場點解心情咁複雜的原因羅,為愛隊短中線著想,今場輸埋大條道理炒朗奴高文係最好的,依家niasse救全家,朗奴高文吊到命,這反而唔係我想見到的,對愛隊亦唔見得係好事。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-9-24 01:58
呢個咪就係我今場點解心情咁複雜的原因羅,為愛隊短中線著想,今場輸埋大條道理炒朗奴高文係最好的,依家 ...

雖然想炒Q佢,但始終你都唔係易搵到個人有信心唔駛令你降班。
但我之前都講呢幾場已經證明佢帶唔到我地上去,季尾大家分手係最好。
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-9-24 01:49
Michael Keane and Phil Jagielka are doubts for Everton's next two matches through injury after missi ...

繼續用Williams同Holgate,夾手夾腳整走鳩文
回復 支持 反對

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-9-24 02:03
雖然想炒Q佢,但始終你都唔係易搵到個人有信心唔駛令你降班。
但我之前都講呢幾場已經證明佢帶唔到我地上 ...

其實真係好難降班
搵個人正正常常排陣,反而分分鐘可以挑戰下前六
回復 支持 反對

拖肥領隊

barker 發表於 2017-9-24 01:07
上季拿第七原大原因係 ?

盧卡古
回復 支持 反對

拖肥領隊

Forever_Fan 發表於 2017-9-24 01:41
雖然馬仔有kone和艾卡呢2個水貨,但所費不算多,但其他買人其實都幫左愛隊好多,眼光都好好,連臨尾買的 ni ...

Kone我自己收貨
雖然傷多但上到場又係搏到盡又肯回防
加上數字佢唔係差
回復 支持 反對

拖肥領隊

Forever_Fan 發表於 2017-9-24 01:47
"It is not surprising to me because I know him," said Koeman, who denied a story that Niasse had b ...

趁地淋啦叫佢
我地夠知你能力有幾多啦
由你教華倫開始到連返荷蘭都教唔掂嘅時候
係比你屎忽撞棍係修頓踢個中遊啫
一有人多比你揀你就現形啦DLLM
回復 支持 反對