香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~
打印 上一主題 下一主題

2017-2018球季 英超#5 作客對曼聯 (17/9/2017 11:00 pm)

1萬

拖肥球星

wahton 發表於 2017-9-18 18:11
向住曼迷慶祝我都會同意係正常慶祝

但而家係向住愛迷慶祝, 你都覺得唔奇怪? ...

佢話愛迷係佢羅波或射失就噓佢,所以唔奇怪
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-9-18 18:21
Moshiri 同 bill 叔叔再俾時間朗奴高文留到過左聖誕節 ?

長痛不如短痛,我重旨意新領隊可以儘快挽留巴克里架
回復 支持 反對

拖肥隊長

無謂為已離隊嘅球員再費/激 心,尤其係呢d 養唔熟嘅 25仔
回復 支持 反對

拖肥隊長

barker 發表於 2017-9-18 18:21
Moshiri 同 bill 叔叔再俾時間朗奴高文留到過左聖誕節 ?

球場係英雄地,
成績再冇改善的話,
你想留到中秋都難
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

只有寄望下場愛華頓2隊打爭氣波,如果連新特蘭都輸,佢唔係重有面留低咁厚面皮丫?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

爆炸拖肥糖 發表於 2017-9-18 18:46
無謂為已離隊嘅球員再費/激 心,尤其係呢d 養唔熟嘅 25仔

佢唔算二五仔啦講真。由馬仔第一日搵佢番黎,都已經預左佢好快走。
倒不如話佢到合約期最後兩年先走已經超額完成,而且又俾左差唔多一億我地,大家各取所需JE。
你話佢D慶祝動作,你又唔諗下我地班球迷係佢IG同球場上罵左幾耐。
唔好忘記,條友上季中仲諗著續約,但後尾轉軚JE...

至於點解佢改變主意,一黎我地隊波打佢一個,佢自然覺得已經超班,想更上一層樓。
另一方面,你睇下我地點對佢D fd...馬天尼斯、米拉同迪路都同佢fd底,既然班fd都唔重用又走哂,佢留低又有咩意思?
講真大家互不拖欠,佢又唔係我地度大,冇歸屬感又有咩奇怪,真心唔覺得佢慶祝有咩問題。
反而應該高興一個禁勁的前鋒曾經係我地度踢過,某程度上佢理應比朗尼更值得尊重就真。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-9-18 19:06
只有寄望下場愛華頓2隊打爭氣波,如果連新特蘭都輸,佢唔係重有面留低咁厚面皮丫? ...

老老實實,正路黎講,唔係我地班野想送佢走,應該黎緊4場都會反底。
但我唔信班主會仲信佢...而且打完呢班弱隊,一打強隊又俾人SM,只會證明RK根本帶唔到我地上去。
你係班主季中或者季尾都會搵人代替佢。大家頂多都係忍佢多一季...
坦白講,我唔信佢會帶到我地去降班。佢係廢同鳩,但唔係弱智,唔會搞到你降班。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

"It wasn't about ambition, it was about confidence," he added.

"I tried to shout to them, especially the full-backs, to take a higher position but that's what's in the head of players after a tough period. It's hard for a manager.

"When the whistle starts it's all about them. We started too afraid.

"They showed us today how clinical you need to be.

"After today we have four home games and we have to win, otherwise we'll have problems

條PK真係好意思賴球員,俾你試陣試左成季有多,你都唔Q知一對閘咩料子。
有咩餸就梗係煮咩GA LA,你係都要打一套對一對閘禁高要求的陣式。好啦,又唔係唔知高文仔傷完都未必打得起,你又信唔過CONNOLLY,禁你又唔叫華殊同你SCOUT番一對勁的番黎?走去買哂一堆攻中中場中番黎,你話你係咪衰呢?
唔係黎緊4場嬴唔到,我地會出事。係你黎緊4場嬴唔足,出事個個會係你LO
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-9-18 19:38
老老實實,正路黎講,唔係我地班野想送佢走,應該黎緊4場都會反底。
但我唔信班主會仲信佢...而且打完呢 ...

我唔想等,如果新特蘭可以送佢一程就最好,我希望打第二場歐霸前班球員可以送佢上路,因為我仍然唔希望放棄歐霸
回復 支持 反對

拖肥球星

最驚係負碌俾佢贏兩三場,又保佢成季
回復 支持 反對