香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: wahton
打印 上一主題 下一主題

Europa League VS Atalanta (away)

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2017-9-15 14:57
我會寧願搏少帥
一係就Rhino教半季季尾再搵
一係就出去搵杜曹,奇連士文呢D待業領隊中途上馬 ...

安斯禾夫我已經講過唔講啦,但唔係講笑,搵佢好冒險,佢教唔掂大sam都救唔到我地,一降班愛華頓成隊波肯定星散,要返回英超唔知要甚麼時候,風險太大搏唔過。

奇連士文基本只教國家隊,德國美國,球會經歷只有拜仁一間,執教班霸未夠一季成績就已經慘不忍睹,最後中途被炒,你真係有信心?
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥隊長

如果輸的是輸運氣,如射球次數大家是1x vs 1x, 我都可以俾下機會,但現時場場俾人㯲住踼,唔輸5-0是好彩,我對RK 真的沒信心
回復 支持 反對

拖肥領隊

Forever_Fan 發表於 2017-9-15 15:10
安斯禾夫我已經講過唔講啦,但唔係講笑,搵佢好冒險,佢教唔掂大sam都救唔到我地,一降班愛華頓成隊波肯 ...

正如我之前所講依家隊波最需要士氣
Rhino係冇一隊經驗但U23好出色而且又紅褲子出身
隊入面應該冇人唔服佢
其實隊波唔難執排返個正常陣式已經可以有返正常表現
我唔會太懷疑依家隊波能力同質素會降班(係正常領隊帶之下)

奇哥教德國世界盃拎第三好多人跌眼鏡
個時德國嘅實力同依家差好遠都可以有第三
加上佢帶美國唔係好差
你望下美國D人根本就足球唔係強項
加上佢熟英超個文化
至於你話佢肯唔肯黎就另一回事啦

回復 支持 反對

拖肥隊長

James_Beatkit 發表於 2017-9-15 15:19
隊入面應該冇人唔服佢 ...

只要出以下的陣,點都好過RK, 但RK 永遠唔會試
Pickford
Kenny Keane Jag baines
Gana Davies
Barkley / Lookman Rooney/sigu  米拉/ Sandro
DCL
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2017-9-15 15:19
隊入面應該冇人唔服佢 ...

係咪會服安斯禾夫就好難講,你話愛華頓的老臣子和青訓就話姐,現時成隊球員新簇簇,佢當年又唔係打d乜野大球會,又唔係世界知名球員,呢班8國聯軍識佢係老幾咩?我係驚安斯禾夫唔能夠係短時間贏得勝利的話,就佢的履歷受到的質疑會比任何一個領隊大,班球員對佢會更無信心。
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-9-15 15:10
安斯禾夫我已經講過唔講啦,但唔係講笑,搵佢好冒險,佢教唔掂大sam都救唔到我地,一降班愛華頓成隊波肯 ...

只要正正常常唔好好似RK咁出鳩陣,應該都唔會降班嘅
回復 支持 反對

拖肥主席

Fuko~ 發表於 2017-9-15 13:35
限米煮限飯,唔等於要接受9981斬呢d戰術。仲要睇埋成套進攻體系。
佢除左81個套仲有打左手N年的派拿+Bain ...

佢離開愛隊後, CV唔好係事實

但O係我呢D食古不化既球迷心目中

佢執教隊波這十幾年, 就是最好既CV
“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

wahton 發表於 2017-9-15 17:00
佢離開愛隊後, CV唔好係事實

但O係我呢D食古不化既球迷心目中

如果你話搵佢做看守領隊,我唔反對。
但我真係唔見得佢比以前有進步,同埋就唔好期望隊波打到入前四同捧杯。
而且佢其中一個大問題就係季初病,佢對上三次帶隊都係禁。
佢過得到今季,出年有季初病肯定又俾人叫佢走。
點解我叫佢有盃先好番黎,就係想佢份CV好d,球迷會少d壓力。
至於RK, 今季搞到禁,就算下半季U turn成績,除非可以橫掃前六,否則都唔會同佢續約甚至季尾叮走佢。
現實d講,你要搵看守領隊,信唔過禾斯達夫,又請唔到big sam或者希汀克都係由Rk教到季尾。
以我地隊波的人腳同上季Rk打弱隊的穩定,斷估都唔會降班。
回復 支持 反對

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-9-15 18:18
如果你話搵佢做看守領隊,我唔反對。
但我真係唔見得佢比以前有進步,同埋就唔好期望隊波打到入前四同捧杯 ...

我唔覺得今季打弱隊有上季咁穩定
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

nsno 發表於 2017-9-15 18:39
我唔覺得今季打弱隊有上季咁穩定

睇埋新特蘭同般尼茅夫個場應該會搵到答案。禁都全勝唔到,佢都抵炒啦講真。
回復 支持 反對