香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2016-2017球季

關閉 [複製鏈接]

拖肥隊長

barker 發表於 2016-6-26 11:51
20M 舒拉達連, 10M  波蘭翼鋒高斯基, 紐卡素門將告爾

告爾
Money Can't Buy Me Stones
回復 支持 反對

拖肥隊長

最新傳Witsel ,今年同往年差唔多,個個都係得個“傳”字'
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Everton are closing in on the signing of Fulham's Maarten Stekelenburg.

According to the Liverpool Echo, new Toffees boss Ronald Koeman is keen to reunite with the Dutch goalkeeper who spent last season on loan at Southampton.

Veteran gloveman Tim Howard has departed Goodison Park, leaving only Joel Robles in the senior keeping stocks, and Koeman wants Stekelenburg to make the move to Merseyside from Fulham.

It is understood the the Cottagers are eager to get the 33-year-old's £25,000-a-week wages off their books and will reportedly allow him to leave for Everton for a fee of less than £1million.

呢個價又ok喎~

不過佢呢幾年甚少擔正,每年打十幾場左右.....
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2016-6-28 10:09
Everton are closing in on the signing of Fulham's Maarten Stekelenburg.

According to the Liverpool  ...

唔係找他做新正選門將嘛 ? 他做後備 OK
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2016-6-28 10:09

According to the Liverpool  ...

其實,洛賓斯呢年都幾大進步...如果佢可以再霸氣D,管著班後防,應該可以期望成材。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

諗落我地陣容都唔係好差,如果冇人走又其實唔駛入太多貨...
洛賓斯

高文 積仔 MORI BAINES

麥卡菲 新防中

迪路菲奧 巴克利 米拉拿斯

盧卡古

後備:

新龍門
史東斯
GARBUTT
BARRY
BESIC
聰明仔
GIBSON
NIASSE
新攻中

除非有人走,如果唔係真係搞掂條中場就可以組軍完成...
係要睇下英人夠唔夠數...花多D時間練下KOEMAN個套新打法仲實際。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2016-6-28 23:20
洛賓斯

舒拉達連 replace barry ) 韋素, 史奈達, 告爾, 波圖前鋒
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

洛賓斯

仲有波蘭翼鋒高斯基, 葡蔔牙 Nani
回復 支持 反對

拖肥領隊

洛賓斯

睇你對下季期望係咩
如果中游/前十呢個陣應該可以
但如果想踢歐洲賽肯定唔夠用
回復 支持 反對

拖肥領隊

RK已經同Ossie同埋Hibbo講下季唔要佢地
果然貫徹佢唔用老將習慣
回復 支持 反對