請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: laukarwing

West Ham United vs Everton - 3rd April, 2022 - 21:00

1萬

拖肥球星

Patterson單嘢又係好黑仔…佢傷ankle位,可能呢季都傷出咗。
回復 支持 反對

拖肥正選

作客輸呢場波係正常,韋斯咸班波真是高過我哋喎,將我們目前的總積分乘大2倍都還少過老莫班波,優勝劣敗,老莫隊波排第六,人家目前已經不將心思放在聯賽上,依家打梗風流波,目標是贏歐霸博直接踢下屆歐聯資格,佢哋今場都收起部分主力球員放水俾我地睇下我地爭唔爭氣,可能老莫都估不到放你都唔生
回復 支持 反對

拖肥球星

拖肥1878 發表於 2022-4-4 07:00
"I don't see a leader on this team. I see smiles. I see them losing again & I see smiles after the w ...

well said
絕對不能讓對手雙殺愛華頓。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Everton2018 發表於 2022-4-4 11:08
作客輸呢場波係正常,韋斯咸班波真是高過我哋喎,將我們目前的總積分乘大2倍都還少過老莫班波,優勝劣敗, ...

老莫由幫韋斯咸護級到呢兩季都挑戰歐洲賽,真係無話可說,我地由馬天尼斯之後一直兜兜轉轉,轉咁耐令到球會由富變窮,由歐洲賽常客變護級分子,真係唔俾一個叻字比管理層都唔得,無言以對……
回復 支持 反對

拖肥正選

其實我見到賽後好多在球場上比賽的正選球員和後備球員在球場"散band"時還"笑",唔知真是以為愛華頓贏咗波!真是好令球迷擔心,依家去到生死存亡護級關頭,輸咗波呀仲好輕鬆若無其事,你地球員究竟有無heart
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2022-4-4 12:20
老莫由幫韋斯咸護級到呢兩季都挑戰歐洲賽,真係無話可說,我地由馬天尼斯之後一直兜兜轉轉,轉咁耐令到球 ...

管理層根本沒有一個方向去發展自己的球隊。見到朗奴高文好,就請佢。見到艾拿戴斯好,就請佢。見到馬高施華好,就請佢。見到安察洛堤好,就請佢。見到賓尼廸斯好,就請佢。見到林伯特好,就請佢。我都懷疑班管理層有沒有預先做準備功夫。(eg. reference check)                                                                 

管理層從來都不會給球隊的持份者去花時間發展自己的球隊,最後結果是大家都可以預見。
回復 支持 反對

拖肥球星

很久無發言,因為已無言。太多轉會出錯,太多,每年成億磅,但到現在有幾多個值得留低?其他係無人要而free走多不勝數,波圖,賓菲加成日話專出廢人黑店,愛華頓就變成專買廢人黑店,真係好難做到嘅神操作,愛華頓做到了。今季降班好可惜,但真係咎由自取。
回復 支持 反對

拖肥球星

ngkk821 發表於 2022-4-4 21:02
很久無發言,因為已無言。太多轉會出錯,太多,每年成億磅,但到現在有幾多個值得留低?其他係無人要而free ...

Well said.

其實袛有這班球員可以留低﹕Lucas Digne, James Rodriguez, Demarai Gray, Kurt Zouma, Yerry Mina, Andre Gomes, John Stones, Andros Townsend
回復 支持 反對

拖肥主席

其實對家已經踢得唔太好, 奈何自己浪費左幾個入波機會
“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對