香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: evertonian95
打印 上一主題 下一主題

客場對諾域治 1/15號 11.00pm

拖肥領隊

樓主
叫捷比收聲先 擺明自己唔gur自己當年做借卡古嘅條件之一 個兩年傷嘅傷老嘅老 仲要冇今日咁嘅錢去買人 6年過左得到D乜? 連伊朗佬都要認衰搵返馬仔啦 不過比利時唔肯放就冇計 成日話教比利時一手好牌冇冠軍 入到去4強輸比冠軍仲想點 最好笑係D球迷跟住又會提議搵林伯/月巴呢D更加冇經驗嘅去試 真係點夠你地玩
回復 支持 反對

拖肥領隊

沙發
When Roberto Martinez came in he completely changed everything, he wanted a new style, Spanish style passing, but for me it was just not Everton. For me Everton is all about fighting, always give your best fight - fight for everything, for every single ball.” Nikica Jelavic
回復 支持 反對

拖肥領隊

板凳
barker 發表於 2022-1-18 20:02
來自 Daily telegraph 最新消息愛隊董事局見左朗尼同林伯特

睇個款最後都似曼聯明叔多

回復 支持 反對