香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
查看: 10626|回復: 22
打印 上一主題 下一主題

星期六迎戰維拉

拖肥主席

樓主
又黎3AM開波
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊微博 騰訊朋友騰訊朋友
收藏收藏
“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復

1萬

拖肥球星

ginger 發表於 2021-5-4 14:25
今場輸一球都算少啦,冇左james對主攻影響好大,計主攻能力我諗我地係英超最差果五六隊。其實幾葡萄維拉, ...

近期傳古天奴, 今日傳 bale
回復 支持 反對

拖肥隊長

今場輸一球都算少啦,冇左james對主攻影響好大,計主攻能力我諗我地係英超最差果五六隊。其實幾葡萄維拉,人地屈堅斯拎親波都好有威脅,又hold到波又入到波走位又靚,我地果班名氣就大,踢出黎英冠都不如,睇鵝比睇波真係笑死人。高美斯又係跌watt到又慢又冇防守傳波又唔準。今季表現係唔值得下季有歐洲賽,正正經經買返個右閘,再改善下中場同埋傷兵問題先再諗衝歐洲賽啦
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2021-5-2 15:50
尋晚我禁岩有起身睇左最後個30分鐘。
下半場睇得出係將主動權交俾維拉,驚輸反擊,但自己去做迫搶再打反擊 ...

最後五場聯賽每一場當盃賽決賽心態去打
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

尋晚我禁岩有起身睇左最後個30分鐘。
下半場睇得出係將主動權交俾維拉,驚輸反擊,但自己去做迫搶再打反擊個成功率太低。
最最最主重要係埋門的質素係季初之後跌得太多,特別係李察利臣。
佢幾次走位都好唔差,但往往最後個腳都唔掂,DCL又剩係得頭同湧兩招。
人地都唔係打得特別好,就係個一下半下,你唔入就人地入。點解失個球人地CHOK得禁靚,我地做唔到?
我地冇呢D機會咩又唔係...施古臣個下揀後腳傳後又唔自己黎...
現有人腳或者已經去到盡頭,希望下場真係有埋杜古希,帶動成條中場,減少D攻擊球員防守的時間,專心入佢地GE波。
回復 支持 反對

拖肥球星

kmman 發表於 2021-5-2 12:51
出唔到james 影響好大,應該得返第7 熱刺可爭, 下季唔係踢europa,  係一個新賽事叫conference league, 對 ...

人哋平時冇左柏豪得勝率其抵,今年我哋輸波真係冇借口
回復 支持 反對

拖肥預備組

出唔到james 影響好大,應該得返第7 熱刺可爭, 下季唔係踢europa,  係一個新賽事叫conference league, 對手係第3級,收益應該唔多。真係踢到再研究  
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

下星期日晚作客 west ham 先至係愛隊下季打唔打到歐洲賽的關鍵一戰, 到時占士洛迪古斯同 Doucoure 可以復出, 全隊 FULL Squad
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Everton2018 發表於 2021-5-2 06:18
现在巳踢33場得52分,现在联赛積分榜同利記西咸一样都是33場!阿仙奴只要勝出歐霸,就算今屆第四名都無得 ...

利狗同西咸今晚同聽晚係有聯賽踢
回復 支持 反對

拖肥隊長

浪費時間,一早起身睇錄播,頭10分鐘不幾中堅交比龍門,已知今場凶多吉少,賀基治派膠前已有一下差啲比人搶甩,仲係唔知衰派多鑊,之後成場波飛黎睇,總之就係禁區不斷亂亂亂。講左無數次,有幾件唔值得再留隊(但人腳所限今場又正選又後備)。唔想潑冷水,不過我作為球迷,踢啲咁嘅波比球迷睇,我唔理你打歐洲賽定爭杯仔,我就唔q 收貨!
回復 支持 反對