香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
查看: 18463|回復: 23
打印 上一主題 下一主題

應唔應該炒馬天尼斯

拖肥隊長

樓主
馬天尼斯點打大家有眼見點排陣 點買人, 大家點睇?
單選投票, 共有 24 人參與投票 查看投票參與人

投票已經結束

41.67% (10)
58.33% (14)
您所在的用戶組沒有投票權限
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊微博 騰訊朋友騰訊朋友
收藏收藏
Money Can't Buy Me Stones
回復

拖肥球星

QQ
要睇新老細點睇啦!
不鸣则已!
回復

拖肥主席

最後結果:

1.  炒       
41.67% (10)

2.  唔炒       
58.33% (14)

如果完左球季再搞一次投票, 唔知結果又有冇變?
“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復

拖肥隊長

Antony Evans

Forever_Fan 發表於 2016-3-2 08:33
下季如果有成億鎊,講買人我又對莫耶斯有信心好多喎,但佢返來就要搵一個專精戰術的助教,現時馬仔我見唔 ...

買人要個勁嘅球探都得啦......
另外, 咁馬天尼斯買貴野通常都無買錯嘅又
(Lukaku, McCarthy, Funes Mori都算成功)

始終今年最大問題係Howard, 退化得勁,
而家出返Joel Robles又正常好多

不過主力都係22,23歲就叫煙又未勉吹大左
值得留意青年軍:
Antony Evans (AMC/AMR)
Liam Walsh (MC)
Alex Denny (MC/DMC)
Ellis Simms (FW)
回復

1萬

拖肥球星

下季如果有成億鎊,講買人我又對莫耶斯有信心好多喎,但佢返來就要搵一個專精戰術的助教,現時馬仔我見唔到有進步的空間,唔係單單引入防守教頭就可以解決的問題,馬仔係排陣和戰術上都有問題,楂住幾條"煙"都唔識用的問題,咁的情況我諗唔到季尾點解要留佢~
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復

拖肥隊長

季尾如果排名重低過利車,唔洗諗即炒,等到下季開季先炒,邊有時間同機會物色人選,接手個個點買人
不過大前提要真係要轉左手,唔係我諗佢就算跌到護級都可以安心教到第5季
回復

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2016-2-25 22:39
其實,柏歷連尼、雲高爾、賓尼迪斯呢D領隊唔係就炒就冇野做,又諗唔諗過先?
不過,講真真係好睇未來美國老 ...

everton takeover news very quiet this week ?
回復

1萬

拖肥球星

其實,柏歷連尼、雲高爾、賓尼迪斯呢D領隊唔係就炒就冇野做,又諗唔諗過先?
不過,講真真係好睇未來美國老細點諗。
回復

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2016-2-25 18:20
我只有一個睇法: 呢3季每季3-4000萬咁投資換黎mid table或者下半板...咁要上前4我地咪要每季成億?

如果馬 ...

agree
回復

拖肥球星

我只有一個睇法: 呢3季每季3-4000萬咁投資換黎mid table或者下半板...咁要上前4我地咪要每季成億?

如果馬仔講明每季3-4000萬只係爭歐霸杯席位..ok我仲接受到而家個排名(我相信唔會有教頭會咁講).  but...話明爭前4同silverware, 再外加歷史最高投注額反而打到最低11-12位, 教頭負最大責任.

我既底線一直都係第7名以上完成聯賽, 如果埋單係徘徊5-7, 我仍然對馬仔投信任票.  第8名打後我係要換教頭....

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復