香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2020-2021球季

拖肥球星

https://www.premierinjuries.com/injury-table.php
回復 支持 反對

拖肥球星

吉巴蒙終於有期復出喇
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

24cheung 發表於 2020-10-14 20:12
吉巴蒙終於有期復出喇

杜辛都自己操緊,估計11月底都有機會出得
回復 支持 反對

拖肥球星

原來堅恩有1800賣斷條款, 咁就唔見700。唉
回復 支持 反對

拖肥隊長

如果今日最終無簽入任何中鋒,杜辛復出的意義便相當重要了。

看看今天最終誰人可清走,又會否有新兵加盟。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Everton defender Callum Connolly has returned to Fleetwood Town on loan for the remainder of the season.

The 23-year-old spent the second-half of last term with the League One club and is back at the Highbury Stadium until the summer.

Connolly 應該球會都唔會重用,23歲外借也只能到英甲,如果到英冠下年都還可能有重用的一天,連續2年都在英甲的話,估計被認為成長潛力有限
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Yannick Bolasie has revealed his Deadline Day move from Everton to Middlesbrough has broken down.

"Disappointed the deal couldn't get done in time...signed & sent off, waited till 19.00 with real hope," Bolasie said.

簽哂文件轉會到最後唔知乜事趕唔切做,有心搞就唔好deadline 先搞啦
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

另外有外媒報導土耳其加拉塔沙雷借只剩一年約的比錫一季,等同離會,也得到愛華頓同意,但遭到比錫反對前往土耳其,deal 被迫終止
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥主席

Forever_Fan 發表於 2020-10-17 09:19
Yannick Bolasie has revealed his Deadline Day move from Everton to Middlesbrough has broken down.

" ...

ok la, 安帥話明俾佢跟操, 應該仲有LOCKER用既
“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對

拖肥球星

冬季轉會窗就開始,我覺得優先次序如下:左/右翼,防守中場,右閘。我們輸果幾場睇到,李察太重要,如果唔用哥頓,現在嘅球員完全替補唔到。中場嘅杜古希又係無可代替,TD或德夫完全唔係果班,高美斯或施古臣係唔同類型。左右閘可以沿用現在嘅人腳頂住,還有kenny及法國新人做第三替補,無歐戰情況下應該頂得住。冬窗集中火力搵隻翼及中場中,夏季再買右閘。至於賣人,德夫,tosun有人出價可放,bernard,kenny有好價可賣,哥頓,巴夫韋治要留。唔知大家點睇呢?
回復 支持 反對