香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2020-2021球季

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2020-8-18 22:05
你講個D其實有幾多可以入哂BRANDS數??
1. 賣人唔係FM/FIFA打機,你肯放都要有球會肯接你手。
今季清到舒 ...

其實自從有DoF呢個職位後,暫時無一個係出色的,買入的球員水貨多,人工高。清人仲大獲,個個人工鬼咁高,自然難以清除瘀血。但清唔到人難道可以買幾多人,註冊才25人,我地30個球員都有了,加上今季無歐洲賽,呢幾年又亂買人,個個人工又高,薪金表應該爆哂額,係財政上唔清人就唔應該繼續買,頂盡一個起兩個止。DOWELL, CONNOLLY, PENNINGTON 呢類球員其實人工非常低,週薪個個低於15000鎊,而且近幾季都外借,何來拖後腿之說?  一個杜辛60000鎊,拉美利斯65000鎊,保拿斯75000鎊,施古臣,禾確特,兩個都係十萬鎊週薪,全部高薪低能又清唔走,部份一季都打唔到幾場,再唔係上場等於打少個,佢地呢班都拖球會後腿才是。Besic已經最後一年,佢有人接受機會唔大,人工才30000鎊,但我唔覺佢表現真係連班高薪低能或青訓仔都不如,問題係夾返好隊波,佢想下季有班落都會肯打爭氣波,一直無領隊俾機會佢,倒不如最後呢季俾機會佢,我地球會上季已經話薪金表太高了,唔努力清走班高薪低能的球員,就只能夠善用現時球員,不要想再買入太多球員了。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2020-8-19 21:49
30M即賣!! 唔駛考慮!!!

同意,另外祝巴塞好運,下季可能連歐聯資格都羅唔到,搵朗奴高文接手,呢條友係真心柒
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

熱身賽都開打,人又買唔到,冗員又清唔到
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

24cheung 發表於 2020-8-22 16:18
買中場先,後防好夠人用就頂住先,我哋蝕咗好多錢, 再蝕法好快比人罰。 ...

我都覺得中場重要,我地中場往往唔夠人打,最慘咁多年都買唔到一個識喂波的球員,我地咁多年真係一個視野闊,俾波毒的人都無。

後防我地唔算少人,係咪個個當打另計,但砌條正選防線,每個位置都有後備絕對做到
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2020-8-22 23:49
今年新買個左閘都OK。
保拿斯其實仲有貨賣,但真係唔係英超級數...好獨決定又差。
BESIC都冇乜波踢,但有下 ...

保拿斯的獨,由轉會過來開始,咁多年都未變過,所以我覺得今年杜辛和保拿斯係必清球員
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

ngkk821 發表於 2020-8-23 12:08
Brands的角色係令球會在轉會市場更暢順,能夠協助安76簽入心儀的球員,但賀治比已簽唔到,巴西中堅又遲遲簽 ...

自從有DoF呢個職位,根本無個係掂,不斷入水貨唔在講,買人清人都慢過人。Brands一落實聘用時我已經有係度講,佢往績根本無乜特別,佢一直只係係2流聯賽荷甲做DoF,從來無係其他頂級聯賽做DoF,更甚的係佢就算係球員時代都只係荷甲打滾,佢有乜能力執掌一個頂級聯賽的球會轉會呢?? 佢係其他國家真係有人脈? 我好懷疑
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

ngkk821 發表於 2020-8-23 18:15
Iwobi, Kean, Delph, Bernard, Lossl,呢幾個用左差不多6000萬磅,未計人工。Tosun, Bolasie, Besic, Ramir ...

Everton Players Salaries
Player        Age        Wage
Seamus Coleman        31        £70,000
Michael Keane        26        £60,000
Cenk Tosun        28        £60,000
Moise Kean        19        £53,173
Alex Iwobi        23        £50,000
Jonas Lossl        30        £28,000
Tom Davies        21        £25,000
Mason Holgate        23        £25,000
Dominic Calvert-Lewin        22        £20,000
Beni Baningime        21        £8,000
Jean-Philippe Gbamin        24        £65,000
Bernard Anicio Caldeira Duarte        27        £120,000
Yerry Mina        25        £120,000
Andre Gomes        26        £112,212
Jordan Pickford        25        £100,000
Gylfi Sigurdsson        30        £100,000
Theo Walcott        30        £100,000
Richarlison de Andrade        22        £90,000
Lucas Digne        26        £90,000
Fabian Delph        29        £80,000
Jonjoe Kenny 23  £15,000
Yannick Bolasie 31  £75,000
Sandro Ramírez 25  £65,000

大家覺得有邊個高薪低能要清?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2020-8-23 20:54
傳安察洛堤想走

唔想做臭自己個朵
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2020-8-23 19:26
Everton Players Salaries
Player        Age        Wage
Seamus Coleman        31        £70,000

其實睇返週薪,只要清到保拿斯,拉美利斯,杜辛和禾確特,我們無論薪金表和球員數都靚哂,再買2-3個高質球員,挑戰歐洲賽好有可能
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

witzz 發表於 2020-8-28 12:36
都就嚟開季,簽人爽手啲啦,差一兩M就唔好拖拖拉拉

總覺得賣唔到人簽都唔會爽手,我地球隊咁擁腫,註冊唔哂現有球員,賣唔出借唔走的話,註冊又滿埋,個陣只能放落U23隊白出人工,就好似當年的 Niasse 咁
回復 支持 反對