香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: barker
打印 上一主題 下一主題

2015-2016 EPL 19 stoke city ( home )

拖肥主席

仲諗頭4?

隊波連對中下游球隊都冇咩把握贏

入到頭10已經要還神

我消極d,最低目標起碼叫護到級先

至於杯賽,唔係想撥冷水,但球隊咁既踢法

諗唔到有幾大機會過到曼城...
當然我唔介意一地眼鏡碎

“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對

拖肥隊長

年年目標都係想入頭四, 只係尼2年可以提早講88
亦指出來緊WIGAN 式防守, 往後都唔好諗住可入前四
回復 支持 反對

拖肥球星

evertonfan1986 發表於 2015-12-29 19:32
年年目標都係想入頭四, 只係尼2年可以提早講88
亦指出來緊WIGAN 式防守, 往後都唔好諗住可入前四  ...

數字上又未致於咁早講88, 12分其實都有得咬下...

前提下一班球員真係要主動認真同馬仔傾下, 咁搞法班鋒線真係好氣餒.

管理層都要比下壓力先得架, 成隊波而家玩自由行咁

下半季正式開始, 總結2015有喜亦有悲既, 我認為不過不失.  希望2016既1月會帶黎正面既轉變

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2015-12-29 21:18
數字上又未致於咁早講88, 12分其實都有得咬下...

前提下一班球員真係要主動認真同馬仔傾下, 咁搞法班鋒 ...

一月要買人 ( yarmolenko, new GK, new CB )
回復 支持 反對

拖肥球星

RIO FERDINAND都話要比KIDS去犯錯...或者馬仔都係咁諗, 就好似我早前講就算犯錯都要繼續比佢地打, 唔協防咩後果唔果斷咩後果, 唔跑動唔配合就攻唔入.

另一方面馬仔本身唔夠強硬, 不斷縱容亦都係原因之一.

愛記咁多UNDER 23, 要比佢打變得成熟係需要比賽同時間, 我地冇前朝世界級球員去指導後生仔, 咁唯有比佢地不停從錯誤中學習.  明顯馬仔係賭緊, 中唔中同老細有冇耐性咁解.

我冇咩耐性, 我已經想換教頭.....柏歷堅尼 / 法蘭迪保亞 / CELTA教頭是但一個我都希望得到

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥球星

barker 發表於 2015-12-29 21:27
一月要買人 ( yarmolenko, new GK, new CB )

錢何來?

YARMOLENKO而家要40M UP, 打到咁款鬼黎

回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2015-12-29 21:31
RIO FERDINAND都話要比KIDS去犯錯...或者馬仔都係咁諗, 就好似我早前講就算犯錯都要繼續比佢地打, 唔協防咩 ...

US takeover 個 deal 真係掂左到時先想換領隊 10兄
回復 支持 反對

拖肥隊長

就算1月可以takeover, 都唔會即時炒馬仔啦, 最快都要夏天啦
數字上當然可以追上前四, 但客觀睇, 防守唔得, 很易失分, 今季應該會超過50球失波, 近年從來沒有頭四球隊失球超過50
回復 支持 反對

拖肥球星

什麼人來都無用若是不執好防線,美斯來都死、入一球失二球、入二球失三球
回復 支持 反對

拖肥球星

坦白講時至今日、領隊責任責無旁貸,後衛攻入小禁區、中堅攻擊到娥眉月頂、真是荷蘭全能足球咩
回復 支持 反對