請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: barker

週末早場 vs crystal palace ( home )

1萬

拖肥球星

wahton 發表於 2020-2-8 23:15
禾仔有返D起色就傷.....慘

鴨仔點都唔叫差掛? 今場又助攻又入波

數據上係值MOTM啊。但場上表現仲衰過C9...同人地班後衛鬥法,十次九次輸...
好彩佢後生,呢D野可以慢慢練。而且仲要唔可以寄望佢負6入波以外有乜幫到隊波。
你望埋隔離67臣,全能到!! 單對單輕鬆KO CAHILL,其餘時間有俾波有防守...
回復 支持 反對

拖肥隊長

唔算打得好,但主場3分最重要。李察利臣好勁,入果球真心講全英超唔會多個5人做到咁一氣苛成。碧福特輸果球係不能接受!太肉酸!雖然之後佢救左賓迪基個頭搥。  佩服安察洛堤- 主場肯比半主力出下場操,呢個係長遠對成班波好。舒拉我之前屌足幾年,不過安76接手後佢係踢好左,今場做防務Ok 但仍出現過自殺式橫傳。下半場頭10分鐘係一團糟,成條防線亂晒籠。高文持續地打得差,一下自殺橫傳差啲死,助攻得個走字,防守又多次踢孤寒波。堅尼狀態好返啲啲,不過清波仲係有啲唔湯唔水。 今場出得舒拉就預施格臣難踢。禾確特神助攻!可惜又傷,希望唔嚴重。爭歐洲賽一定要踢出穩定性!
回復 支持 反對

拖肥主席

witzz 發表於 2020-2-8 23:27
唔係掛,作為一個前鋒,完全唔合格。同埋佢邊有助攻?

李臣入O個球係佢頭槌二傳的
“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對

拖肥正選

今場去咗現場睇。好開心贏到波! Pickford
回復 支持 反對

拖肥正選

coyb 發表於 2020-2-9 07:13
今場去咗現場睇。好開心贏到波! Pickford

今場去咗現場睇。好開心贏到波! Pickford 越要佢穩定嗰陣卻每每都靠唔住 好難委以重任。
回復 支持 反對

拖肥正選

全場滿座真係唔講得少。 肥安,希望佢可以成為球會另一偉大領隊啦。佢真係有種魔力
回復 支持 反對

拖肥隊長

隊波打打下發夢, 打到亂曬, 可惜在場沒有1個領導者去叫醒隊友, 作為今場隊長高文, 係完全唔合格
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

球隊在聯賽下四輪就要對硬野, 作客阿仙奴, 主場對曼聯, 作客車路士, 主場對利狗, 所以大家盡力拿得幾多分得幾多
回復 支持 反對

拖肥主席

coyb 發表於 2020-2-9 07:15
今場去咗現場睇。好開心贏到波! Pickford 越要佢穩定嗰陣卻每每都靠唔住 好難委以重任。 ...

好耐冇見!!!師兄enjoy!!
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

其實邊個球員係得定唔得,邊個仲有得救邊個一賣了事,呢半季等安帥清楚睇到都係好事,下季可以更有針對性咁重建球隊
回復 支持 反對