香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: barker
打印 上一主題 下一主題

週三深夜聯賽盃八強 vs 李斯特城 ( 主埸 )

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2019-12-19 11:23
我驚安帥只係買即食,我地班牛奶仔都唔知有無機會出場,我地班牛奶仔呢幾年都叫係預備組聯賽羅下冠軍,有 ...

咁應該得高普同普捷天奴符合你要求

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2019-12-19 11:31
咁應該得高普同普捷天奴符合你要求

好似傳後晚主場對阿仙奴仲係由 BIG DUNC 領軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

以後要在操練中練多 D 射十二碼先 OK
回復 支持 反對

拖肥隊長

暫時睇咗咁多個後生仔,真係沒邊個有級數,進步亦有限!我反而贊成即食,留抵部份做後備,近年最好果個要算巴克利了!但我見之前有人在這推介杜维,我也希望可看一看佢身手!
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

twitter 傳出安帥一月想簽的球員 : 伊巴 , Roma 兩將尼桑斯 , Florenzi , 同向皇馬借占士洛迪古斯
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2019-12-19 11:23
我驚安帥只係買即食,我地班牛奶仔都唔知有無機會出場,我地班牛奶仔呢幾年都叫係預備組聯賽羅下冠軍,有 ...

問心,呢幾年牛奶仔真係一般般...Tom仔賀基治同鴨鴨要三四季先真係有一隊尾質素...值唔值得真係好睇你點睇...一嚟佢地霸住牛奶仔位,升唔到其他上去。二嚟,又未知佢哋幾時到頂...我諗一季有兩三個新人上到去一隊跟操已經夠...再係杯賽仔俾機會就算。
安帥嚟到,佢個套一定會買一對有質素中場中/防中...
再買前鋒同中堅...相信4個一定走唔甩。呢度隨時用一億...前鋒其實佢睇得kean上眼馴服到佢,可能可以慳啲...用番原有個三個就夠。或者短期簽伊巴。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2019-12-19 11:52
好似傳後晚主場對阿仙奴仲係由 BIG DUNC 領軍

ANCELOTTI CONFIRMED BEFORE WEEKEND

Carlo Ancelotti will be confirmed as Everton's new manager before the weekend - and will be in the stands at Goodison for their game against Arsenal.

Sky Sports News has learnt that Ancelotti, sacked by Napoli manager just eight days ago, will be presented to the media officially on Monday.

Duncan Ferguson, who is expected to be part of Ancelotti's backroom staff, will continue his role as interim boss on Saturday.

BIG DUNN繼續做backroom staff係好事。我預期安帥留到兩三季就走,呢段時間就係佢建立自己團隊同埋學習戰術調配嘅好機會。
回復 支持 反對

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2019-12-19 13:35
問心,呢幾年牛奶仔真係一般般...Tom仔賀基治同鴨鴨要三四季先真係有一隊尾質素...值唔值得真係好睇你點 ...

KEAN應該有實力, 都係未習慣, 如果簽到伊巴前線就夠.  攻中同防中先係問題所在, 另外可以既話引入INSIGNE就正

中堅清洗MK.  TD / HOLGATE / YERRY MINA係安76手下我相信有作為.  條中場一定要洗牌.....

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2019-12-19 14:17
KEAN應該有實力, 都係未習慣, 如果簽到伊巴前線就夠.  攻中同防中先係問題所在, 另外可以既話引入INSIGNE ...

中場安帥睇中羅馬兩將
回復 支持 反對

拖肥球星

barker 發表於 2019-12-19 14:30
中場安帥睇中羅馬兩將

人都未坐低就話安帥要買人, 都唔合理
NZONZI傳左冇3年都2年啦, 都唔明做咩成日返炒....

回復 支持 反對