香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: barker
打印 上一主題 下一主題

週三深夜聯賽盃八強 vs 李斯特城 ( 主埸 )

1萬

拖肥球星

來自 twitter 的 Fabrizio Romano 剛剛話 Ancelotti to EVERTON , here we go , more details and what is happen on next hour
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

另外安帥已見過 usmanov
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

from twitter Ancelotti backroom staff : Davide Ancelotti ( Assistant manager ) Francesco Mauri , Manuel Morabito ( coaches ) Simone Montanaro ( match analyst ) and Luca Guerra , Beniamino Fulco
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

sky sports update ; Ancelotti sign EVERTON 4 and half years contract
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2019-12-17 21:36
sky sports update ; Ancelotti sign EVERTON 4 and half years contract

報導衆多,看似十拿九穩,連backroom staff都傳埋出來,似同拿坡里係解除合約方面傾妥善可以簽約,雖然我覺得安帥的打法並不適合現時的愛華頓,但佢嘅履歷太過吸引,好難拒絕去嘗試一下,雖然就近幾場來睇我還是覺得莫耶斯的打法更適合愛隊,搵老莫返來愛隊並非沒可能將我們打造成下一隊李斯特城。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

問題係安帥的教練團全來自意大利, 同我地球員溝通方面會不會有問題 ?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

安帥基本可以講封盤,睇來星期四或五就會公佈
回復 支持 反對

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2019-12-17 12:06
得伊巴啱用。教下隻鴨個finishing都好。
我都想知佢會買咩中場...同埋佢都係打442同埋4231多 ...

安76唔多打翼, 442平行 / diamond或者4312....聖誕樹就算有伊巴, 2隻攻中都冇級數

暫時以我地人腳, 4312可行, 只係個人估

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Carlo Ancelotti is delaying on taking the vacant Everton job as he waits to have questions answered over several transfer queries. Despite reports that a deal is agreed in principle, the Daily Mail suggest Ancelotti wants assurances about the club's long-term thinking before he commits to taking over.

好似希望大舊錢去買人,但由於Silva今季使左好多,估計一月唔會好多budget 買人,要到下季才有較多預算,安帥教開豪門,大手大腳慣左,限米煮限飯應該唔係佢個套
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2019-12-18 14:29
Carlo Ancelotti is delaying on taking the vacant Everton job as he waits to have questions answered  ...

問題應該唔難解決。班主其實想穩定隊波戰績去迎合新球場。唔係買埋啲空有名氣嘅黃昏球員,都冇咩問題。反正戰蹟好,條數自然番到
回復 支持 反對