香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: laukarwing
打印 上一主題 下一主題

EPL 作客 vs Liverpool

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2019-12-5 23:21
其實係季中,仲要係降班區,可選擇的人選係有限,老莫其實可能都係唯一肯接手的選擇 ...

在英格蘭的年輕愛迷係好反對 moyes 回歸
回復 支持 反對

拖肥隊長

Forever_Fan 發表於 2019-12-5 21:40
Goal report that while Bill Kenwright’s preference is to appoint Moyes on a short-term basis, Mar ...

呢班董事真係好憂悠寡斷,愛華頓低沉左咁耐,唔係應該一早意識要換領隊嘅咩,到呢個時候仲為邊個做領隊爭呦?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Jassoo 發表於 2019-12-5 23:44
呢班董事真係好憂悠寡斷,愛華頓低沉左咁耐,唔係應該一早意識要換領隊嘅咩,到呢個時候仲為邊個做領隊爭 ...

好簡單,冇咩人想季中炒領隊賠錢,選擇少又要俾夠錢季中增兵...

Sky Sports News understands a number of managers are still being considered to take over at Everton if, as expected, Marco Silva is sacked today.

Former manager David Moyes is just one of the names on that list.

即係話炒就應該今日炒,差左點搞埋d手尾。我個人對佢唔太反感,只係佢真係黑氣石黎。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Jassoo 發表於 2019-12-5 23:44
呢班董事真係好憂悠寡斷,愛華頓低沉左咁耐,唔係應該一早意識要換領隊嘅咩,到呢個時候仲為邊個做領隊爭 ...

季中唔會有太多選擇,名氣大的或已有球會的都好少接手,名氣大的睇唔上我地無歐洲賽,已有球會的好多都唔想中途走,一般都希望完季先走,基於職業道德,也基於希望有充足的季前準備,免得臨時接手做臭自己個名。所以一般只有一些細球會領隊或一些少經驗和名氣少的領隊會考慮季中接手,但風險又相對較大。
回復 支持 反對

拖肥正選

唔係潑冷水,如果我是老莫就一定唔會接手目前的愛華顿,直到呢一刻我覺得是我捧咗愛華頓咁多年覺得最大機會降班的一季,老莫唔會咁老襯依家走來接手愛華顿,擺明死症千瘡百孔死過臘鴨頭、人哋韋斯咸球迷現在都吠得咁緊要要求班主立即炒工程師僱用番老莫食回頭草,老莫唔係咁蠢有韋斯咸簽長约唔揀而揀選簽短約的愛華頓呀(仲要有條件保證去到前8名)!咪叫伊朗佬自己咁巴閉有本事揾個可以幫我哋護級成功之餘又可以升番上積分榜前8名囉?睇吓有無咁容易,就算依家你揾邊個名帥來執教,你可以保證一定可以返回積分榜頭8名,唔好再D喺度痴人說夢自欺欺人,如果今季踢咗十場比賽你立即換帥仲有得救,依家先至知驚遲唔遲d。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

剛剛官宣炒左
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

新主帥目標 : 上海上港主帥 vitor pereira
回復 支持 反對

拖肥隊長

終於肯了斷,鄧肯費格遜暫代領隊。
回復 支持 反對

拖肥隊長

翻簽老莫啦!
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

moshiri 反對要 moyes
回復 支持 反對