香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: laukarwing
打印 上一主題 下一主題

EPL 主場 vs Norwich City

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2019-11-26 15:16
Everton could appoint David Moyes as soon as today
有傳媒講

要留低救番fans個心,請用成績說話。有第八或者杯賽決賽,我會俾一季佢再睇。唔好講由低谷打起,家下個聯賽榜其實差距好細。有料嘅話要爭到第八並唔難。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Speaking on Tuesday’s Alan Brazil Sports Breakfast, the former Toffees striker Tony Cottee said: “I’ve got to be honest, I found the whole Silva appointment so strange.

“They really pushed the boat out to get him and everyone was saying he did really at Hull, but they got relegated! And everybody said he did well at Watford, too, but he was only there a couple of months

“I didn’t quite get the clamour to get him in the club, I don’t know who made that decision, but for me it was the wrong one.

講得好好,完全講出我心裡話,我由始至終都唔認為Silva個履歷夠說服力,但當時好多人話佢好,我就係唔知佢好係邊
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2019-11-26 19:05
Speaking on Tuesday’s Alan Brazil Sports Breakfast, the former Toffees striker Tony Cottee said: “ ...

liverpool echo : 今早在 Finch Farm 的操綀仍然係由 Marco Silva 主持
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

究竟 Moshiri , Bill 叔叔 , Marcel Brands 心入面係想點 ? 我地完全不知情
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

liverpool echo update news : 星期日聯賽作客李斯特城仍然係由 Marco Silva 領軍
回復 支持 反對

拖肥隊長

Forever_Fan 發表於 2019-11-26 19:05
Speaking on Tuesday’s Alan Brazil Sports Breakfast, the former Toffees striker Tony Cottee said: “ ...

事實証明係無料到
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

breaking news from toffeeweb.com : EVERTON want s move 巴甲法林明高主帥  Jorge Jesus 去代替 marco silva 接任'新主帥
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2019-11-27 06:47
breaking news from toffeeweb.com : EVERTON want s move 巴甲法林明高主帥  Jorge Jesus 去代替 marco si ...

唔信,係要護級的情形下,搵一個未教過英超,甚至未踢過英超的領隊? 佢需要幾多時間適應一個新聯賽? 我相信董事會唔會做咁傻的事
回復 支持 反對

拖肥球星

老實講,搵老莫既機會唔係咁高,如果有心搵佢,一早可以搞掂,老莫而家又無工開。我估伊朗佬都唔buy老莫。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

witzz 發表於 2019-11-27 09:56
老實講,搵老莫既機會唔係咁高,如果有心搵佢,一早可以搞掂,老莫而家又無工開。我估伊朗佬都唔buy老莫。 ...

老莫,肥賓,肥普,我覺得呢3個係即時可以幫到愛隊的領隊,邊個上場我都開心,但如果又係少帥,老實講我已經失去信心,我地試過幾個少帥,又有邊個真係掂先得架?
回復 支持 反對