香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2015-2016球季

1萬

拖肥球星

Yarmolenko 1月得返半年約,佢已經可以不經球會跟所有球會傾約,除非1月佢想即走的姐,即走都好,但價錢最少減一半轉會費啦
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2015-10-8 09:37
Yarmolenko 1月得返半年約,佢已經可以不經球會跟所有球會傾約,除非1月佢想即走的姐,即走都好,但價錢最 ...

我之前查過yarmolenko個agent係拉奧拿喎, 做咩又變番佢既.  Anyway呢條友係facebook都貼左相, 但係唔止我地一家人斟yarmolenko
另外今日有幾單消息關於愛記:

1) 禾堡18M買EMBOLO被巴素利拒絕

2) 愛記維拉出價BID般尼17才後衛MATTY FOULDS

3) DEL BOY 2助攻西班牙U21贏波

4) 17才小將TOM DAVIES被邀請跟巴克利 STERLING 加利卡希爾係國家隊練波

5) 高文對德國缺陣, 或者對波蘭復出

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2015-10-8 09:54
我之前查過yarmolenko個agent係拉奧拿喎, 做咩又變番佢既.  Anyway呢條友係facebook都貼左相, 但係唔止我 ...

Agent 去 goodison park, yarmolenko 會知道嗎 10兄 ?
回復 支持 反對

拖肥球星

barker 發表於 2015-10-8 10:55
Agent 去 goodison park, yarmolenko 會知道嗎 10兄 ?

有人話呢張相幾時拍唔知...而且關於佢既傳聞滿天飛.  話巴塞1月NOLITO同佢一齊買, 又話已經同阿仙奴傾緊個人條件...亦唔排除借愛華頓黎幫YARMOLENKO對其他球會爭取更好條件...睇定D先而家仲早.

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2015-10-8 11:00
有人話呢張相幾時拍唔知...而且關於佢既傳聞滿天飛.  話巴塞1月NOLITO同佢一齊買, 又話已經同阿仙奴傾緊 ...

FB 的知情者講呢張相係英格蘭時間昨晩影
回復 支持 反對

拖肥隊長

我覺得1月會再 BID 多次, 當然主導權會係球員身上, 之前搵AGENT 傾下佢想法都好正常, 如果球員冇意來, 真係BID 都費時
1月份, 仲有AUSTIN, 睇下佢會去邊
回復 支持 反對

拖肥球星

evertonfan1986 發表於 2015-10-8 12:59
我覺得1月會再 BID 多次, 當然主導權會係球員身上, 之前搵AGENT 傾下佢想法都好正常, 如果球員冇意來, 真係 ...

如果張相堅係昨晚影既, 我覺得yarmolenko係想黎愛華頓...否則好似1986兄所講傾都費事.  之前話yarmolenko係想黎英超"挑戰"big 4+曼城, 而唔係加盟, 再加呢張相屬實既話, yarmolenko轉愛華頓亦未必冇可能, 何況surkis提到只有愛華頓係真正出過價, 亦認同愛華頓係big club.  球員9月初亦親自話如果當時冇巴塞突然想買佢呢段消息, 然後佢停止交涉讓自己考慮, 佢今季初已經係愛華頓球員

1月加盟既話要睇DYNAMO KIEV係歐聯會唔會出線, 否則要視乎巴塞係唔係如傳聞中會出手.  季尾既話變數就更大, 到時睇球員決定了

回復 支持 反對

拖肥隊長

TOM DAVIES 去國家隊練波就有D奇怪, 就算U-21, 出場機會都唔多, 亦冇聽閒打得幾好, 不過佢本身係自家青訓, 希望可以成材

最後一球入波係佢入, 金毛仔好易認

https://www.youtube.com/watch?v=acJT5aHtMvI
回復 支持 反對

拖肥隊長

報導話愛記派左球探睇 希臘對北愛, 主要對像  Olympiakos 的 Konstantinos Fortounis
好似今季打得唔錯, 對阿記有好表現
22歲, 打攻中, 2邊好似都得, 今季有6個助攻, 身價1.4M, 好似買得過

https://www.youtube.com/watch?v=git_fMcV78U
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

在連續兩場比賽遭到棄用後,本田圭佑對東家AC米蘭發起了猛烈的炮轟,這讓他在AC米蘭的未來蒙上了一層陰影。據《羅馬體育報》稱,熱刺和愛華頓曾經對本田圭佑表示過興趣。這或許是這兩支球隊買入日本人的好機會。

最近的兩輪意甲聯賽,本田圭佑都沒有獲得出場機會,而AC米蘭也都吃了敗仗。在接受日本記者採訪時,他意外的火力全開,炮轟了球隊的政策,甚至建議把管理層推倒重來:「如果我們不能像曼城或者巴黎一樣花錢,那麼,要改變這傢俱樂部,就需要從上到下,徹底的推倒重來,從管理層到技術層面,甚至球迷以及媒體也一樣。」

這番激烈的言論引起了管理層的不滿。《米蘭體育報》表示,AC米蘭管理層已經瞭解了日本球星的言論,並且必將給他一份來自AC米蘭的罰單。而據《羅馬體育報》披露,本田圭佑曾經在夏天拒絕了熱刺和愛華頓的報價。如果本田圭佑被剔除出米蘭未來的計劃中,這或許是這兩傢俱樂部的一個好機會。當然,這兩傢俱樂部是否還對日本人感興趣?目前還有待觀察。
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對