香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2015-2016球季

1萬

拖肥球星

evertonfan1986 發表於 2016-2-2 14:37
勁唔勁, 要試過先知, 不過冇理由差過 KONE, 唔係好明有過千萬點解走去買非州球員, 一般佢地D私生活都幾差,  ...

Niasse ready replace lukaku next season
回復 支持 反對

拖肥隊長

外借球員有
M7------>錫週三
Mcaleny --------> Wigan
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonfan1986 發表於 2016-2-2 15:01
外借球員有
M7------>錫週三
Mcaleny --------> Wigan

yarmolenko, slimani 留番夏天先買
回復 支持 反對

拖肥領隊

barker 發表於 2016-2-2 15:07
yarmolenko, slimani 留番夏天先買

未必啦
除非有歐洲賽打
再睇埋侯活係咪真係番美國先
如果唔係暑假重點應該係龍門同後防
中前場買下買下都已經唔少人
除非再有人走
回復 支持 反對

拖肥隊長

個deal 都ok, 都係用尼史補幾M, 依條友又後生d
回復 支持 反對

拖肥隊長

Antony Evans

evertonfan1986 發表於 2016-2-2 14:37
勁唔勁, 要試過先知, 不過冇理由差過 KONE, 唔係好明有過千萬點解走去買非州球員, 一般佢地D私生活都幾差,  ...

cheyshev而表明想留係西甲踢先去華倫
值得留意青年軍:
Antony Evans (AMC/AMR)
Liam Walsh (MC)
Alex Denny (MC/DMC)
Ellis Simms (FW)
回復 支持 反對

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2016-2-2 15:58
未必啦
除非有歐洲賽打
再睇埋侯活係咪真係番美國先

我覺得係仲有機會買YARMOLENKO...KONE未必續約就算續都可能係第三前鋒, M7一定走, 而買NIASSE會係左翼同前鋒其中一個選擇, 換言之M11賣走機會唔細.  YARMOLENKO本身都唔想打大會, 佢要保證出場, 愛華頓幾乎可以做到...錢既話M11+M7應該都有2000萬EURO, 如果加埋GIBSON有機會2500萬...貼多少少錢+KEEPER下年BUDGET應該都係4000-4500萬左右.

而家係裁走多餘既人, 繼續執緊人腳...BARKLEY盧生今季打得好, DEL BOY都有進步只係水準欠穩定, MORI都漸漸融入, 除左KEEPER同左翼, 其餘9個位都肯定有2個人可以出.....以馬仔打法2隻翼係佢攻守同反擊最重要既人腳, 自從PIENAAR老態同O8傷患, 左翼一直都係最大空缺, 我仍然深信YARMOLENKO係愛華頓最後一塊拼圖

買唔買到YARMOLENKO, 讓我們繼續看下去....(就算買到都好, 唔好比YARMOLENKO著7號!!!)

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2016-2-1 22:51
冇咩意外的話,應該係得呢個非洲球員黎...
雖然我唔係禁鍾意非洲球員...13.5M,仲要俄超球員,我真係唔多睇 ...

唔係想潑冷水,有時d野好鬼邪,俄超來的球員好多時係俄超打到曉飛,來到英超就跌晒watt
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥隊長

Antony Evans

Forever_Fan 發表於 2016-2-5 08:43
唔係想潑冷水,有時d野好鬼邪,俄超來的球員好多時係俄超打到曉飛,來到英超就跌晒watt  ...

Willian同Vidic都係成功例子

俾下機會佢
值得留意青年軍:
Antony Evans (AMC/AMR)
Liam Walsh (MC)
Alex Denny (MC/DMC)
Ellis Simms (FW)
回復 支持 反對

拖肥領隊

evertonarteta10 發表於 2016-2-5 02:26
我覺得係仲有機會買YARMOLENKO...KONE未必續約就算續都可能係第三前鋒, M7一定走, 而買NIASSE會係左翼同 ...

睇下巴克利下半季表現點啦
如果KEEP住穩定未必有需要再買呢個位
而且米拉我又唔覺馬仔會主動賣
夏天要清既人可能得麥基迪,派拿,奧士文(我想球會續多佢一年架),喼神
呢度夾埋應該都唔過1000萬.
我自己都係傾向先買龍門位置
當然我唔反對下半季比多D機會JOEL
但我自己打開龍同睇咁耐波既觀感
佢唔會係一個壓到場既龍門.
第2個位可能會係右閘
始終替補人選唔多
所以如果耶莫蘭高買到既固然冇壞
但唔係最迫切
回復 支持 反對