香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2018-2019球季

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2018-7-22 23:13
10m 就咪鬼賣啦,收20m 先至考慮啦

仲邊有大水魚接水魚啲貨呢......
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Jassoo 發表於 2018-7-22 22:26
Digne 就真係唔好喇,打得好又要送返俾巴塞,打得唔好又多個冗員,冇謂啦

無回購條款先考慮,其實用robinsion好過啦,美國國腳可以做下輪換,過2年接班重好啦,最多驚佢打得差,保險買一個中堅兼左閘,今季我覺得中堅位 browning 和 pennington 兩個經過外借後有幾大的進步,話唔定係另一個 stones
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2018-7-22 23:07
你當年夠話唔好質疑朗奴高文的買人決定,最後咪又係你自己打自己

講得好对。辛度,卡拉臣,波亞斯,件件都高薪抵能。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

24cheung 發表於 2018-7-22 23:18
仲邊有大水魚接水魚啲貨呢......

依家球員價咁貴,保拿斯身價都16m,20m其實好合理,唔算獅子開大口,10m自己羅來當後備算啦,條數又唔係大,無理由蝕賣
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2018-7-22 23:13
10m 就咪鬼賣啦,收20m 先至考慮啦

冇可能20M講真...而且你又要俾機會後生上位的話,你留低米拉已經夠。
保拿斯12-15M都已經可以走。呢個表現有人肯接火捧咪偷笑,你仲諗蝕定唔蝕?
今季再雪,出年連10M都收唔番。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2018-7-22 23:18
無回購條款先考慮,其實用robinsion好過啦,美國國腳可以做下輪換,過2年接班重好啦,最多驚佢打得差,保 ...

DIGINE呢個年紀應該唔落回購條款都會肯賣,呢樣又真係唔驚。
ROBINSON有D太早下定論,加埋佢同DIGINE有一段年紀距離,我又唔覺得兩者有咩衝突。
BAINES呢季真係半退落黎的話,其實佢冬季甚至下季都有機過美職搵食,ROBINSON先外借一兩季,再番黎打後備同DIGINE競爭唔係壞事。
至於威廉斯有人肯接火捧先再算啦。反正個勢,中堅都必買。
CONNOLLY打防中/中中,評價意外好,仲有BESIC睇黎有機可以留多半季,萬一買唔到中中。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Watford's Richarlison is set to have a medical with Everton in the next 24 hours.

Richarlison returned home early from Watford’s pre-season training camp in Austria and we are told the clubs are finalising a deal and the structure of payments.

The deal could be worth in the region of £50m, which would mean a huge profit for Watford as they signed him for £13m last summer when Marco Silva was manager.

50M簽呢個...希望過幾年可以賣番1億出去。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2018-7-22 23:29
DIGINE呢個年紀應該唔落回購條款都會肯賣,呢樣又真係唔驚。
ROBINSON有D太早下定論,加埋佢同DIGINE有一 ...

中堅位馬高施華第一目標始終係耶利文拿
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

我覺得我地d青訓收成啦,CONNOLLY,DOWELL,加上只要 holgate,browning 或 pennington 跑出一個,未來一片光明
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2018-7-22 23:47
我覺得我地d青訓收成啦,CONNOLLY,DOWELL,加上只要 holgate,browning 或 pennington 跑出一個,未來一片 ...

咁要轉會窗做咩 ? 球隊培訓新人成材重要 , 但向其他球會收購球員去增強自己球隊實力一樣重要 ( 雖然而家球員轉會費有D 離譜 )
回復 支持 反對