香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: witzz
打印 上一主題 下一主題

新領隊人選

拖肥正選

how about Ryan Giggs?
Good choice for Everton manager vacancy?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Arteta 發表於 2016-5-24 18:49
我不太喜愛栢帥有兩個原因:1. 年紀太大,長遠來說不是太好 2. 防守,現在愛隊最需改善是防守,但這不是 ...

62歲都還可以,費格遜都教到69歲,我覺得ok,防守係一個問題,但我地現時球迷喜歡的主帥,有幾個唔係攻強守弱架....迪保亞:4-3-3;emery:4-2-3-1 / 4-3-3;Pellegrini: 4-2-3-1 / 4-2-2-2; Koeman:4-3-3 / 4-3-3 variant;所以你唔揀老莫都唔得,因為個個領隊都係攻強守弱
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonlife 發表於 2016-5-24 21:28
how about Ryan Giggs?
Good choice for Everton manager vacancy?

唔好話佢無乜執教經驗,人品唔得個度衰丫嘛
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2016-5-24 22:15
62歲都還可以,費格遜都教到69歲,我覺得ok,防守係一個問題,但我地現時球迷喜歡的主帥,有幾個唔係攻強 ...

淨係用陣式嚟判斷領隊係咪攻強守弱?
雖然我都同意Pellegrini用咁多錢買咁多後衛但係一冇Kompany就唔掂,都好懷疑佢教防守嘅能力
但係其他又係咪真係防守唔掂呢?小弟唔清楚,如果師兄可以講下就好了
回復 支持 反對

拖肥球星

我諗英國嘅愛迷都係抱住nothing but the best is good enough嘅心態啫
宜家傳Emery 同Koeman雖然我都唔覺有機會,但係起碼實際過之前傳Mourinho呀

話Pellegrini個樣陰森真係得啖笑
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Everton sky TV money total payment 83,039,314 芵榜
回復 支持 反對

拖肥正選

一個英國平民女子跟一個蘇格蘭平民男子相戀
姑且說男子在女子低潮時幫助了女子
雙方拍拖十一年
女子希望男子在十一年這刻給予自己承諾會繼續一起
但男子一直曖昧不表態
原來多月前已經有英國白富美看上了他
最終男子決定捨棄女子投奔白富美懷抱
原以為這樣被捨棄就算了
豈料男子還要用白富美的金錢收買女子的資產
還公開指責女子不該糟蹋這些資產 應該放手讓他帶走
不知是幸還是不幸 白富美十個月後就掟了男子煲蓋
男子及後也嘗試與西班牙女子一起 但以失敗告終

最近 當年被拋棄的女子 認識了一位英國籍伊朗裔乾爹
蘇格蘭男子敗走西班牙後 一直沒有拍拖
女子剛和一起三年的西班牙男子分手
這蘇格蘭男子希望翻撻
作為一直是女子朋友的我們 真的會希望/ 鼓勵/ 願意 女子接受該男子再一次在一起?

我真係第一個阻止同反對
不會否認蘇格蘭男子作為男子的能力 也不是說他是大奸大惡的人
但明知道很多很多女子身邊的朋友會暴走暴怒 再次一起真的很不聰明
而且男子走後也不見得有什麼進步 女子在有其他選擇下 翻撻真係應該係最最最最最後嘅選項而已

不過我都明白有朋友會想女子男子再次一起嘅
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

俄超辛尼達已委任新領隊,並不是傳得好熱的栢歷堅尼,所以栢帥又令人覺得有可能成為愛隊新領隊
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2016-5-24 22:58
Everton sky TV money total payment 83,039,314 芵榜

1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥正選

Forever_Fan 發表於 2016-5-24 23:22
俄超辛尼達已委任新領隊,並不是傳得好熱的栢歷堅尼,所以栢帥又令人覺得有可能成為愛隊新領隊 ...

華倫西亞都畀咗兩年合約Paco Ayestaran
回復 支持 反對