香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: witzz
打印 上一主題 下一主題

新領隊人選

1萬

拖肥球星

wahton 發表於 2016-5-15 00:02
呢個好視乎球迷期望有幾大

如果季季都可以穩定地保持5-10

在芵格蘭的愛迷打算明晚在 goodison park 今季煞科戰再用 banner 叫董事局請摩連奴接掌球隊
回復 支持 反對

拖肥正選

No offence

5-10名 無可能稱之為目標
更加難以想像會期望排名第10 就收貨
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

wahton 發表於 2016-5-15 00:02
呢個好視乎球迷期望有幾大

如果季季都可以穩定地保持5-10

當年老莫無錢買人都排5-10名,現時有錢買人,無需賣主力,有錢請多些好的助教,我會期望更多,成績穩定之餘,不時衝擊前4
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥隊長

Antony Evans

摩連奴只係一個谷球員能力,衝兩三年冠,然後打破哂球會根基嘅領隊。如果一兩個冠軍係可以J一世嘅,咁佢係合適人選。求購stones啲咀臉呀,我仲記得呀,我先唔想要個影響球會image嘅領隊。
老莫就算啦,佢無扭轉戰局能力,證明唔到佢可以令我哋更進一步。佢過嚟教防守就ok。

仲有而家我哋有錢咗,但唔代表其他球隊窮。競爭其實比以前仲大。
回復 支持 反對

拖肥主席

有咩期望從來都係好主觀既野, 個個都可以唔同
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Everton has approached Jose Mourinho in an attempt to take advantage of Manchester United's hesitation in appointing the Portuguese coach, according to the Sunday Times.

Mourinho features at the top of a shortlist of candidates the Toffees have compiled to replace Roberto Martinez, with Southampton boss Ronald Koeman also targeted.

The Times claim that Mourinho is unlikely to accept the offer and remains confident he will be named Louis van Gaal's successor at Old Trafford this summer
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2016-5-15 11:40
Everton has approached Jose Mourinho in an attempt to take advantage of Manchester United's hesitati ...

中文解釋 ?
回復 支持 反對

拖肥球星

Sunday Times話愛記搵過摩佬
但摩佬唔似會接受,亦都對自己接掌曼聯有信心
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

nsno 發表於 2016-5-15 15:02
Sunday Times話愛記搵過摩佬
但摩佬唔似會接受,亦都對自己接掌曼聯有信心

daily mail 話朗奴文季後會接觸 EVERTON ?
回復 支持 反對

拖肥正選

在愛華頓渡過11個年頭並取不錯成績,被費格遜點名做接班人,從此就踏上事業黑暗期。先在不到一季時間就被紅魔炒魷,之後輾轉到西甲皇蘇,同樣未完合約就食無情雞。
數天前愛華頓領隊馬天尼斯被炒,主帥一職仍未有人選,莫耶斯就暗示有興趣重掌拖肥帥印。
「我會否回歸?我只會說如果有合適的挑戰,我會賞試。在我執教的11年,愛華頓很成功,但現在正處於重建期,是時候作出一些改變。」
莫耶斯亦有信心表示如果有機會,一定會帶領愛華頓重返正軌。
不過莫耶斯要重掌愛華頓帥印並不容易,因為法蘭迪保亞跟朗奴高文都是競爭對手。

對佢,一定有好重嘅感情分,包括咁多年嚟可以入前十的成功率、體現球隊尊嚴、符合PEOPLE'S CLUB的個性,但佢一定唔可以為球隊帶來成績上的突破。
其實見到呢個新聞,好掙扎!!!
回復 支持 反對