香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: witzz
打印 上一主題 下一主題

新領隊人選

拖肥隊長

Antony Evans

evertonfan1986 發表於 2016-5-13 11:22
希望快D落實邊個候領隊
因為今夏要大換血, 可以比新領隊多D時間準備
如果搵de boer , 我寧願要COCU, 起碼贏 ...

今年歐國盃
有d球員都會等完左之後先諗前途
值得留意青年軍:
Antony Evans (AMC/AMR)
Liam Walsh (MC)
Alex Denny (MC/DMC)
Ellis Simms (FW)
回復 支持 反對

拖肥隊長

Antony Evans

唔同上一次moyes走, 今次真係多好多好多選擇
連魯迪加西亞同比爾沙都available, 不過呢2個唔似有機會
(但我都幾鍾意呢2個)
值得留意青年軍:
Antony Evans (AMC/AMR)
Liam Walsh (MC)
Alex Denny (MC/DMC)
Ellis Simms (FW)
回復 支持 反對

拖肥隊長

工程師係我心水, 但唔知佢個人意願
同意上幾層CHING 講迪保亞同 馬仔冇咩分別
鄧肯教我諗會係再下一任比人炒果陣先有機會
Money Can't Buy Me Stones
回復 支持 反對

拖肥隊長

B-Lai 發表於 2016-5-13 12:57
以現有人腳, 戰術會有呢幾個適合:
朗奴高文-穩陣人選, 有帶英超經驗,但有約在身,修咸頓會唔會咁易放人都 ...

認同,應該考慮埋本身實力出到去真係差好遠,同睇下抽到咩隊手

荷甲實力次一級,但唔等於難度等於足總盃,2者性質差好遠
聯賽係要保持整季既有好表現,
盃仔,好多都好講運,抽到咩隊手,走線睇住踢,遂場計,沖幾場就有機會

可以羸過唔只一次聯賽冠軍,個底一定唔會太差
回復 支持 反對

拖肥正選

其實如果教埋最後一場先炒都唔係無好處

E+最後一週 個個press con 其他19隊教練都會被問睇法
畀人評頭品足 說三道四
仲可以直接問Koeman...
分分鐘真係本來有興趣都焗住要否認
(當然佢唔黎 我一啲都唔Mind)

如果向自由身教練落手
Mourinho/ Pellegrini真係好正頭正路嘅選擇 亦係我心水
Moyes 真係回不去啦 再走埋一齊 對雙方都肯定唔會係好事

如果Koeman真係無興趣 就Pellegrini啦 真係唔想係de Boer
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

『K』 發表於 2016-5-13 22:10
其實如果教埋最後一場先炒都唔係無好處

E+最後一週 個個press con 其他19隊教練都會被問睇法

仲有肥賓
回復 支持 反對

拖肥正選

你鐘意?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

唔係, 仲有一個季後離開屈福特的科里斯
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Mark Hughes is miffed he is behind foreign managers in the race to be the next Everton boss.

But Hughes stressed he is happy at Stoke and says he still has much to do as he approaches the third anniversary of his appointment.

"I'm one of those experienced Premier League managers, so you shouldn't be surprised by the speculation," he said.

"I'm never first choice because there's invariably a list of foreign managers, but I have to say I'm extremely happy here and have still got things to do here."

曉士為自己降溫,雖然我都唔認為會揀你
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Ronald Koeman, one of the bookmakers' favourites to replace Roberto Martinez as manager of Everton, said on Friday that he expects to stay at Southampton.

The former Dutch international has enjoyed two successful seasons at the club, who are once more in seventh place and could again qualify for the Europa League after Sunday's final matches.

"Everybody knows I've one year's more contract," Koeman told a news conference. "We will sit together and analyse this season and talk about the future."

Asked directly if he would be staying, he replied "yes", adding: "It's good news that the club likes to continue (with me). Let's do our job this weekend and there's time enough next week to talk about the future of the club."

朗奴高文開腔話佢唔會離開修咸頓,我一開始也說佢唔會離開,而英國媒體也認為轉會愛華頓跟留在佢打造多年的修咸頓並無分別,資金在修咸頓也不缺,早2年高價賣走多位球員,球會資金壓力並不大。而佢係修咸頓有威信,也不是教得唔開心,成績也不錯,無乜動力過來也很正常。
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對