香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2016-2017球季

關閉 [複製鏈接]

1萬

拖肥球星

24cheung 發表於 2017-6-14 00:12
你想到可買邊個?好在上年買唔到文丹廸,原來係法國水貨

挖西維爾的Sergio Rico,2014開始係西維爾,穩健,身價17m,30m未必無得傾。

再唔係我喜歡德國龍門,挖 Bernd Leno 又得唔得呢?身價 13.6m,係利華古遜同小豆做隊友

其實唔會無好龍門,就算係好龍門都要時間證明,Pickford 打左1季英超咋,之前打預備組咋....
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥正選

BILD: Hakan Calhanoglu wants to play in England or Italy http://www.bild.de/sport/fussball/hakan-calhanoglu/ziehts-nach-italien-oder-england-52155362.bild.html  Leverkusen want £22 million [€25m]  Tottenham , Everton interested
回復 支持 反對

拖肥正選

真正攻中呀 好過卡拉臣
回復 支持 反對

拖肥正選

30m...真係俾多10m都買到當拿奴馬啦 龍門黎講梗係要意大利 好多保方接班人都唔差 perin Sirigu 當拿仔
回復 支持 反對

拖肥隊長

大家或者可以正面D 睇件事
30m 鎊我都覺得係貴左d少少...如果總額係22-25m 會容易接受d .....但考慮到佢咁後生,仲要係英格蘭球員計....我地隊波從修夫賀開始...到之後較好的馬田....候活....龍門其實都係好少換人的.....
以現在joel (表現其實唔差...但硬係壓唔到場) 及STEKELENBURG (年紀大) .....其實都唔似可以穩坐呢個正選位。反正既然佢2個都坐唔穩....龍門呢個位買個長遠可靠的係好重要O既

只要佢發揮穩定....無傷無病....守得住我地大門5年以上.......呢筆投資都算可接受。
# 事實上我地隊波四人正選防線都係英倫三島球員.....我相信來屆O係防線溝通上會更有利........仲有今屆班青春班都係英格蘭籍....入返個本地龍門.....對班年青球員都係鼓舞作用。

大家唔好忘記,保方都經歷過17歲...經驗係要積累返黎o既....當然我唔認為佢可以成長到保方呢個水平....但至少佢已有幾十場英超經驗...比d 支持佢.
回復 支持 反對

拖肥隊長

Forever_Fan 發表於 2017-6-13 16:41
According to a report in the Daily Mirror, Davy Klaassen has agreed terms in principle with Everton. ...

初頭以為佢係打DF....原來係CF....
上網睇片....好似伏伏地喎.....踢法似尼史密夫.....唔見有細膩腳法....唔見到爆人速度....運球又唔見穩.... 入幾個無人貼身MARK 的頭搥.....
回復 支持 反對

拖肥隊長

Forever_Fan 發表於 2017-6-12 22:30
妳都識講荷蘭啦,睇完今季歐霸決賽,你重唔明白荷甲和英超根本唔係同一個層次,佢係荷甲踢到曉飛都無用... ...

荷蘭仲係靠洛賓同史奈達頂位....世杯外圍賽又排緊第三...隨時又無得打大賽
真心唔覺得近年有咩荷蘭新秀
回復 支持 反對

拖肥隊長

barker 發表於 2017-6-12 16:46
移米拉打右翼可以嗎 ?

米拉拿斯踢法係喜歡帶波埋中間起腳.....另外佢出波落點麻麻地....估計唔會用佢打右翼呢。
斬波落點就迪路菲奧好過米拉

如果保拿斯好踢得返....保拿斯打右應該會較佳
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Carlson 發表於 2017-6-14 10:04
真正攻中呀 好過卡拉臣

加拉臣應該入硬,但施古臣就有長約太貴,咪入呢個代替佢羅
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

愛華戰士 發表於 2017-6-14 10:55
初頭以為佢係打DF....原來係CF....
上網睇片....好似伏伏地喎.....踢法似尼史密夫.....唔見有細 ...

佢其實應該係打AM位喎
回復 支持 反對