香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2016-2017球季

關閉 [複製鏈接]

1萬

拖肥球星

Everton are hoping to tie up a deal for Davy Klaassen before the end of the week.

The Blues are in advanced talks with Ajax over the transfer of the 24-year-old Dutch international. And talks are understood to be moving swiftly towards a conclusion with the Blues hoping to finalise a deal before the weekend.

希望週末前有好消息
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-13 23:56
龍門又唔一定要用英格蘭龍,咁多國家隊的龍門,難道真係無個好?30m 我諗足夠選擇大部份國家隊的龍門 {:3 ...

放長雙眼睇唔好咁快落定論 , 我對 Pickford 有信心 , 另外 liverpool echo 剛剛話卡拉臣的 deal aims before end of the week
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Pickford began last season in Sunderland reserves and ended it relegated with the first team.

Significantly, before Tuesday, it valued Pickford at 5 million pounds, way below what Everton appear ready to pay.

"So paying 30 million pounds is indicative of Everton paying ridic (sic) prices," tweeted Nick Harris, an authority on spending by English clubs who this summer are expected to smash their own transfer window record of 1.165 billion pounds.

"When the buyer is English, it multiplies the transfer sometimes by 10. If an English club does not come in, he is worth 5 million pounds but, if an English club comes, he is worth 35 million pounds or 40 or 50."

Jordan Pickford will become the most expensive British goalkeeper of all time if he completes his move from Sunderland to Everton,he would become the third most expensive goalkeeper in history behind Gianluigi Buffon and Ederson.

Buffon's move from Parma to Juventus in 2001 was reported to be worth 53m euros, or £32.6m at the time, while at current exchange rates, Ederson's 40m euros transfer to Manchester City last week is equivalent to £35m, which is a world record in sterling, but not euros.

Pickford 成為最貴的英藉龍門,上季還在預備組打拼,今季就成為最貴的英籍龍門,一個身價只有5m,但卻需要30m 轉會費的龍門,並成為歷史上第三高轉會費的龍門,朗奴高文,你叻~
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-13 23:56
龍門又唔一定要用英格蘭龍,咁多國家隊的龍門,難道真係無個好?30m 我諗足夠選擇大部份國家隊的龍門 {:3 ...

你想到可買邊個?好在上年買唔到文丹廸,原來係法國水貨
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-14 00:12
Pickford began last season in Sunderland reserves and ended it relegated with the first team.

Signi ...

你無鬧 Welsh 叔叔 ?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

24cheung 發表於 2017-6-14 00:12
你想到可買邊個?好在上年買唔到文丹廸,原來係法國水貨

真係要買...你仲有奧斯賓拿、施薩施尼...你話呢d踢開英超又係阿記度踢左禁多年,俾30M都心甘命底...
家下你話30M買一個英人龍門...真係不了...歷史話我地知英人龍門威唔到幾多年就真...
而且龍門係一隊波入面幾乎最唔值錢個位,你用30M黎買,只有班土壕球會先會禁做,我地就好明顯唔係洗錢冇所謂的球隊。
今次moshiri同bill叔叔都冇停呢個轉會,我睇球會都係心甘命底...
本黎球會有錢洗,我地應該高興,但買龍門就真係...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-6-14 00:21
真係要買...你仲有奧斯賓拿、施薩施尼...你話呢d踢開英超又係阿記度踢左禁多年,俾30M都心甘命底...
家下 ...

請你地唔好咁快判 Pickford 死罪喇 , 他上下三路把關真好差咩 ?
回復 支持 反對

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-6-14 00:21
家下 ...

同意佢地係好龍門,但我地使唔使買人地啲後備龍返來。
龍門係好重要既位,有時真係有錢都買唔到
買碧福特返嚟係其望佢進步,去到頂級龍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

24cheung 發表於 2017-6-14 00:33
買碧福特 ...

agree
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

24cheung 發表於 2017-6-14 00:33
買碧福特 ...

同佢地爭正選的係cech...你話佢地上唔到位好正常...但兩個以龍門黎講仲好後生,根本仲有進步空間。
而且pickford就係太後生...佢仲要好幾年先上到top...佢家下俾盡都係好過洛賓斯少少...

>保方在訪問中亦推舉了國家隊和球會的接班人:「國家隊有基安盧基當拿隆馬冒起,在祖雲達斯,我覺得施捷斯尼能夠勝任。」過去兩季由阿仙奴外借至羅馬的27歲門將施捷斯尼,盛傳將以1400萬鎊(約1.4億港元)改投祖雲達斯。
我俾夠20M你,都有差唔多10年打...

回復 支持 反對