香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2016-2017球季

關閉 [複製鏈接]

1萬

拖肥球星

Ajax have demanded a fee of €30m to sell midfielder Davy Klaassen to Everton, ​De Telegraaf have reported.

Toffees boss Ronald Koeman reportedly made a number of trips to Amsterdam to watch the Dutch international last season and he has now identified Klaassen as one of his top targets as he looks to strengthen Everton's midfield this summer.

The 24-year-old reportedly earns a modest €20,000 a week at Ajax, but could earn up to five times more should he move to the Premier League.

Koeman is believed to be willing to meet the club's demands for the playmaker as he looks to add more creativity to his midfield.

he signing of Klaassen could bring with it more uncertainty over the future of Everton's Ross Barkley, who has turned down a new £100,000 a week contract at Goodison Park.

痴線,由20000週薪一下升到100000週薪,全隊最高,佢係咪傻架,如果表現唔掂,只係製造另一個好似朗尼咁的尷尬局面,賣又賣唔出,上場又唔掂,薪金就高負擔。佢只係荷甲打過咋,我唔明球會點解咁有信心佢係英超的表現都會好?風險會唔會太大先?
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-12 19:12
Ajax have demanded a fee of €30m to sell midfielder Davy Klaassen to Everton, ​De Telegraaf have r ...

10萬週薪係巴克利唔簽,而報紙佬都係9吹話卡拉臣有機會比而家多5倍週薪。
週薪呢d都係9吹狀態,等下啦。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-12 19:12
Ajax have demanded a fee of €30m to sell midfielder Davy Klaassen to Everton, ​De Telegraaf have r ...

朗奴高文要一意孤行簽卡拉臣我地吹他不漲 , 辛度最新消息傾成點 ?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-6-12 19:53
朗奴高文要一意孤行簽卡拉臣我地吹他不漲 , 辛度最新消息傾成點 ?

Everton have entered talks with Malaga striker Sandro Ramirez.

BBC Sport says Everton are in talks with Sandro as manager Ronald Koeman attempts to boost his striking options.

Sandro, 21, had a superb season with Malaga, scoring 14 goals in La Liga and has a £5.2m buy-out clause after last summer's move from Barcelona.

He had been linked with Atletico Madrid but their transfer ban has opened the door for Everton and Koeman.

已經傾緊啦喎
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-12 20:24
Everton have entered talks with Malaga striker Sandro Ramirez.

BBC Sport says Everton are in talk ...

你睇朗奴高文係一個幾硬頸的領隊 , 他誓要簽入 Ajax 隊長卡拉臣
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-6-12 20:33
你睇朗奴高文係一個幾硬頸的領隊 , 他誓要簽入 Ajax 隊長卡拉臣

我又唔係話佢唔應該簽入,就算30m歐羅的轉會費都唔係問題,只係現時傳聞的週薪實在太高,如果係一個係頂級聯賽,已有一定成績的攻中係合理的,但作為一個頂級聯賽初哥,23歲的後生仔,如果一來就全隊最高薪酬,會嚴重影響全隊士氣,希望傳聞的薪酬只是虛假的,否則我不認為這是一個理想的轉會,如果最後最高薪酬不超過60000鎊,我還是能夠接受,也覺得是值得一試的deal
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-12 20:48
我又唔係話佢唔應該簽入,就算30m歐羅的轉會費都唔係問題,只係現時傳聞的週薪實在太高,如果係一個係頂 ...

你想想卡拉臣在荷蘭已享有盛名 , 而且在阿積士係隊長 , 在國家隊係必然正選 , 實有他個人長處 , 你估朗奴高文儍嘅咩
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-6-12 20:56
你想想卡拉臣在荷蘭已享有盛名 , 而且在阿積士係隊長 , 在國家隊係必然正選 , 實有他個人長處 , 你估朗奴 ...

妳都識講荷蘭啦,睇完今季歐霸決賽,你重唔明白荷甲和英超根本唔係同一個層次,佢係荷甲踢到曉飛都無用......
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-12 22:30
妳都識講荷蘭啦,睇完今季歐霸決賽,你重唔明白荷甲和英超根本唔係同一個層次,佢係荷甲踢到曉飛都無用... ...

唔好咁講,熱刺嗰個艾力臣而家咪做左顶级中場
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

24cheung 發表於 2017-6-12 23:00
唔好咁講,熱刺嗰個艾力臣而家咪做左顶级中場

所以我咪話如果週薪唔過60000鎊都值搏羅,其實呢個價已經係佢係阿積士的3倍了,風險較為合理,如果佢表現好,愛隊下季自然即刻比份新約佢啦
回復 支持 反對